Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008

Δηλώθηκαν οι ομάδες μας για τα παιδικά πρωταθλήματα

Δήλωση συμμετοχής για δύο ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα , δύο στο τουρνουά του ΜΙΝΙ 95 και μία του προ-ΜΙΝΙ 96 , έγινε σύμφωνα με τις διαδικασίες που καθόρισε η ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η πρώτη παιδική ομάδα (γεννηθέντες 1993) κατέρχεται στο πρωτάθλημα με επιδίωξη την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με στόχο ακόμα και την συμμετοχή της στους τελικούς του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος. Έχοντας ως βασικό πυρήνα αθλητές που παίζουν τα τελευταία 5 χρόνια μαζί, με την επάνοδο στον πάγκο του Θεόφιλου Λιόντου , έχει την δυνατότητα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να δείξει την πραγματική της αξία. Η προετοιμασία των ομάδων θα αρχίσει μετά την 15η Αύγουστου. Όλα τα παιδιά όμως καθημερινά παίζουν στα διπλά που διεξάγονται στα ανοικτά γήπεδα του κολυμβητηρίου.
Η ομάδα των γεννηθέντων το 1993 αποτελείται από τους: Τάσο Αντύπα, Γιώργο Αντωνίου, Παύλο Γιανννούλη, Αποστόλη Γκίκα, Αποστόλη Πάσχο, Γιώργο Δούβλη, Βασίλη Ζήκο, Γιώργο Κρεμμύδα, Αλκίνοο Κωνή, Χρήστο Μέξη, Χάρη Μπίρη, Βασίλη Μπόκια, Γιώργο Μπούντα, Νέστορα Πέτρη και Λευτέρη Τζόκα. Προπονητής είναι ο Θεόφιλος Λιόντος.
Η ομάδα των γεννηθέντων το 1994 αποτελείται από τους : Σπύρο Αρταβάνη, Νίκο Δενδρινό, Γιώργο Ζιώγα, Γιώργο Κασιάρα, Σπύρο Λάππα, Χρήστο Μπόβολο, Σπύρο Μπουτόπουλο, Βαγγέλη Ντούρο, Στέφανο Ντούρο, Χρήστο Σακκά, Σωτήρη Ντούσια, Περικλή Στύλο, Νίκο Τζώρα, Βασίλη Τσουμάνη, Γιώργο Φίτσα, Βαγγέλη Χαλιάσο, Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλο και Δημήτρη Χατζάρα. Προπονητής είναι ο Θόδωρος Παππάς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ine kanis 94 pediko?

Ανώνυμος είπε...

To programma gia tous agwnes xerete pote tha fgei?????????

Ανώνυμος είπε...

O Pasxos giati den einai sto roster tou atla?