Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

A' Όμιλος: Οριστικά πρώτη η ΓΕΑ

Την ήττα με 70-51 γνώρισε η παιδική ομάδα του ΠΑΣ στο Αγρίνιο από την ΓΕΑ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη και εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του ΠΑΣ (Κονίδας και Τσάτσος ήταν απόντες) για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο ΠΑΣ έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά ήταν εξαιρετικά άστοχη σε φαινομενικά εύκολα σουτ κάτω από το καλάθι με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ. Η διαφορά πήρε μεγάλη έκταση στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν οι 6 πόντοι έγιναν 19. Για την ομάδα το Αγρινίου καλύτεροι ήταν οι Λανόπουλος με 16 πόντους και Ρεντίφης με 23. Με την ήττα αυτή ο ΠΑΣ θα τερματίσει στην δεύτερη θέση και περιμένει να δει τον τρίτο του άλλου ομίλου για να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στην επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα 16-14, 17-13, 20-7, 17-17.
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σπύρος Σταυρόπουλος): Παναγιωτόπουλος 19 (1), Νικολακόπουλος 14 (1), Ντζουμάνης 2, Θώδης 4, Καραγιώργος, Φαφουτάκης 12 (1), Φρέγκο.

Πηγή nafpaktiasports

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

paidia pos tin blepete tin gea..ego pou tin eida,exei omadara kai exei kalous paixtes..ekeini tin imera o rentifis itan astamatitos kai etsi piran megali diafora..