Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ο ΑΓΣΙ πρωταθλητής ΠΡΟΜΙΝΙ, ΑΓΣΙ-Νικόπολη 50-37

Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση η Νικόπολη έχασε δίκαια από τον πολύ καλύτερο ΑΓΣΙ με 50-37. Προφανώς οι παίκτες της Νικόπολης νικώντας την Αμφιλοχία με διαφορά, νόμισαν ότι πήραν και το τουρνουά. Χαρακτηριστική για τους αγώνες η απουσία εκπροσώπων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo ston agsi paidia eimai apo feaka kai pexame antipaloi kai htan omadara...bravo re

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν ήταν εκπρόσωποι της ΕΣΚΑΒΔΕ? Ο Μυζίκος που απένειμε το κύπελλο δεν είναι στο ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ? Κολητός του Νικάκη?

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Είναι εξαιρετικά αντίξοες οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν και ελπίζω να συνεχίσουν την προσπάθεια και να μην απογοητευθούν και την παρατήσουν. Λείπουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ από τις ηλικίες αυτές τα παιχνίδια και εδώ η Ένωση πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Ταλέντο υπάρχει, αλλά θέλει τριβή με πολλούς αγώνες. Πολλά συγχαρητήρια στον ΑΓΣΙ για την καλή ομάδα του, στα παιδιά και τον προπονητή τους. Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Επιφυλασσόμαστε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου.
Αντώνης Ασπιώτης, προπονητής Κερκυραϊκού.
ΥΓ. Συγχαρητήρια για το blog.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα το πρωτάθλημα των παιδιων που γεννήθηκαν το 1996, στην Αμφιλοχία σαν έφορος της Νικόπολης. Δεν έχω καμμία σχέση με την διοίκηση της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και προ πάντων με το Νικάκη. Οφείλω να διορθώσω αυτό που γράψατε ότι δεν ήταν κανένας από την ΄Ενωση στην Αμφιλοχία. Δεν ήταν κάποιος στον τελικό για να κάνει την απονομή. Το Σάββατο είδα τον ενωσιακό προπονητή Γ. Κωσταπαππά που έφυγε (κακώς γιατί ποτέ δεν παρακολούθησε οποιοδήποτε αγώνα της Νικόπολης και σε κανένα ηλικιακό πρωτάθλημα) πριν αρχίσει ο 2ος αγώνας και τον επικεφαλής προπονητή Β. Ναούμη που απλώς πέρασε ανάμεσα στους δύο ημιτελικούς. Είδα και μέλος της διοίκησης στον 2ο ημιτελικό. Το ότι αλληλοασπάστηκα και συνομίλησα με τον έφορο του ΑΓΣΙ κ. Βαγγέλη Παππά οφείλεται στην μακρόχρονη φιλία που μας συνδέει στο χώρο του μπάσκετ. Όσο αφορά την διοργάνωση ήταν ΑΡΙΣΤΗ. Πρώτη φορά είδαμε μαζορέτες σε γήπεδο της περιοχής μας. Η φιλοξενία ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου της Αμφιλοχίας και συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας. Όσον αφορά τους αγώνες ήταν ενδιαφέροντες. Διέκρινα πολλά ταλεντάκια. Φαίνεται η θαυμάσια δουλειά που γίνεται σε κάποια σωματεία. Και βέβαια το πρωτάθλημα κατέκτησε η καλύτερη ομάδα που ήταν ο ΑΓΣΙ. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Θεόδωρος Μυζίκος