Σάββατο 30 Μαΐου 2009

22 ως 26 Ιουνίου το 18ο basketball camp του ΑΓΣΙ

Συμπληρώνονται 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας του ΑΓΣΙ Basketball Camp στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, το οποίο φιλοξένησε χιλιάδες παιδιά από τον ευρύτερο χώρο της Δυτικής Ελλάδας. Φέτος η διοργάνωση θα λάβει χώρα από 22 ως 26 Ιουνίου στο ΕΑΝΚΙ της Λιμνοπούλας έχοντας πάντα τους ίδιους στόχους, να δώσει στους αθλητές/αθλήτριες:

Παραστάσεις

Παίζοντας με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίχτες όπως ο M.V.P. του Euroleague Θ. Παπαλουκάς, ο καλύτερος αμυντικός παίχτης της Ευρώπης Δ. Διαμαντίδης και οι περισσότεροι παίχτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας της Ελλάδας ανταποκρίνονται κάθε χρόνο στο κάλεσμα του ΑΓΣΙ.

Γνώση

Από τους κορυφαίους προπονητές του χώρου, Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Λευτέρης Σούμποτιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Καλαφατάκης, Βλάντο Τζούροβιτς κ.α. έχουν προσφέρει με την παρουσία τους, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες.

Παιχνίδι

Οι εργασίες του Basketball Camp συμπίπτουν πάντοτε με το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά χρειάζονται στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπάνε. Προσφέρεται η δυνατότητα να οργανώσουν ομάδες για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα 3 on 3 και 5 on 5 για να γευθούν την χαρά της συμμετοχής, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας.

Ποιός μπορεί να πάρει μέρος στο Camp

Αθλητές/τριες 6-16 ετών ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ προηγούμενη εμπειρία στο άθλημα μπορούν να λάβουν μέρος στο 18o BasketballCamp που διοργανώνει ο ΑΓΣΙ. Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από συλλογική εργασία αποτελεί βασική προϋπόθεση συμμετοχής. Οι αθλητές/τριες χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, την εμπειρία τους στο άθλημα και έχουν μόνιμο προπονητή υπεύθυνο του γκρούπ για όλες τις ημέρες λειτουργίας του Camp.

Οργανωτικός υπεύθυνος του camp ο Φιλίππου

Οργανωτικός Υπεύθυνος του Camp είναι ο Νίκος Φιλίππου. Ο Γιαννιώτης παίκτης, βγαλμένος από τα σπλάχνα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε αυτό της Εθνικής Ομάδας. Τώρα αν και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ομάδα, θέλει με την παρουσία του στο Camp να συνεισφέρει στην άρτια διοργάνωσή του.

Περισσότερα στη διεύθυνση: www.ioanninabbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: