Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Στα ημιτελικά η Ελλάδα!!!!! Τουρκία-Ελλάδα 74-76

Η Ελλάδα άντεξε την πίεση και τα... λάθη της, έδειξε ψυχή και προσωπικότητα και με νίκη στην παράταση με 76-74, νίκησε την Τουρκία και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ! Κορυφαίος ο Βασίλης Σπανούλης με 23 πόντους και καθοριστικός ο Νίκος Ζήσης στα κρίσιμα σημεία. Με την Ισπανία το επόμενο... εμπόδιο για το μετάλλιο!
Αν έχανε, θα είχε... αυτοκτονήσει! Γιατί, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε τον έλεγχο και παίκτες που ήθελαν να πάρουν την μπάλα στα δύσκολα και τα λάθη που έκανε η Εθνική στην παράταση με την Τουρκία παραλίγο να μας τρελάνουν εντελώς. Εκεί, που πιστεύαμε ότι οι Τούρκοι είχαν "τελειώσει", λάθη των Ελλήνων τους έδιναν κι άλλη ζωή.
Όμως, στο τέλος η Ελλάδα νίκησε. Και βρίσκεται για μια ακόμη φορά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μια καινούρια, ανανεωμένη Εθνική ομάδα, που όμως έχει παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης και ο Αντώνης Φώτσης που μπορούν και μιλάνε στα δύσκολα. Ο Χέντο Τούρκογλου έκανε ό,τι μπορούσε για να κλέψει τη νίκη από την Ελλάδα, αλλά ξύπνησε κάπως αργά.

Τα τελευταία λεπτά



Πηγή http://www.sport24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pas giannina(2)---agsi 22-102