Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Άδικη ήττα για τον ΑΓΣΙ και αποκλεισμός : Απολλωνιάδα - ΑΓΣΙ 68-57

             Στην τελευταία αναμέτρησή του στο Βέλο Κορινθίας για την προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων 2010 , ο ΑΓΣΙ ηττήθηκε από την Απολλωνιάδα Πατρών με διαφορά 11 πόντων.   
             Ο ΑΓΣΙ παρουσιάστηκε διαβασμένος στο παιχνίδι ακύρωσε τα επιθετικά ατού των Πατρινών αλλά έχασε τον αγώνα αφού η διαιτησία αποφάσισε κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο να συμμαχήσει με την Απολλωνιάδα. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παρουσιάζοντας τη καλύτερη εμφάνιση απ' όλες τις ομάδες στην προκριματική φάση. Οι πατρινοί έδειξαν ξαφνιασμένοι και βρέθηκαν να χάνουν αρχικά με 10 πόντους διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τον ΑΓΣΙ να προηγείται (16-22). 
               Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Απολλωνιάδα προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι  και κατάφερε  να γυρίσει το παιχνίδι και να  περάσει  μπροστά με (40-31). Στο 3ο δεκάλεπτο αν και φορτωμένοι με φάουλ , δίνοντας το 100% στην απόδοση οι παίχτες  του ΑΓΣΙ  πλησίασαν στους -4 π δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι. Τότε οι διαιτητές και ενώ η διαφορά ΄ήταν  στους -3 αποφάσισαν να κάνουν τα στραβά μάτια στο σκληρό παιχνίδι και να βοηθήσουν με την ανοχή τους τους παίχτες της Απολλωνιάδας να κερδίσουν.
             Η διαφορά τελικά αυξήθηκε , η κούραση , ο εκνευρισμός και η απογοήτευση επικράτησαν και ουσιαστικά το παιχνίδι χάθηκε.  Η απαράδεκτη διαιτησία (Καράλης - Στρέμπας) , ειδικά του δεύτερου , ήταν καθοριστική στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Το video του αγώνα διαγράφει κάθε δικαιολογία και μάλλον φανερώνει ύποπτες και απαράδεκτες σκοπιμότητες. 
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ -ΑΓΣΙ   68-57  (16-22, 40-31, 52-48, 68-57)
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Δίπλαρος) : Γεωργόπουλος, Τσιρώνης 3 (1), Μπουμπούλης, Τσιχλιάς 26, Νακόπουλος, Παπακώστας 8, Σωτηρόπουλος, Θανόπουλος 19 (2), Μολφέτας 12 (2) .

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Τσουκανέλης) : Μπέης 18 (3), Μπέλτσης 4, Πλιάκος, Μπρίκος, Θωμαϊ 15 (3), Γέπης 3 (1), Μαρουσόπουλος 2, Θώδης 15. 

Πηγή:  http://agsibasket.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: