Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΜΙΑ "ΜΕΓΑΛΗ" ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΟΠΟΛΗ

Στην ομάδα της Νικόπολης ήρθε ένα "δικό μας" παιδί. Ο Ετεοκλής Εξαρχόπουλος του Βασίλη (ταξιάρχου εα) και της Αναστασίας Τζίμα, δυό εξαιρετικών συμπολιτών μας. Το μπάσκετ το έμαθε στις Σέρρες (εκεί υπηρετούσε τότε ο πατέρας του) και με τους Ίκαρους Σερρών αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα. Τα επόμενα 2 χρόνια με τους Ίκαρους τη μία και με τον Πανιώνιο την άλλη δευτεραθλητής Ελλάδος στο πανελλήνιο εφηβικό πρωτάθλημα.Και τις 3 φορές ήταν στην καλύτερη πεντάδα (θέση 2). Την τρίτη φορά μαζί με το Σπανούλη που έπαιζε για τη Λάρισα. Για 3 χρόνια ήταν στέλεχος της Εθνικής παίδων με προπονητή τον Αποσκίτη και μετά τον Τσοσκούνογλου. Αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Αλίμου. Είχε συμπαίκτες, στις διάφορες ομάδες που αγωνίστηκε, τους Ζήση, Τσαρτσαρή, Παπαδόπουλο Λάζαρο, Άνθη, Πέττα, Κουμπούρα κά. Προπονήθηκε από προπονητές όπως Αποσκίτης, Τσοσκούνογλου, Αρμένη, Δενδρινό, Καμαράκη και Μαντσόν. 
Εκτός όμως του μπάσκετ ήταν άριστος μαθητής, σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Μετσόβειο πολυτεχνείο κι έκανε μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕΕ ΜΒΑ (management). Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το επάγγελμά του κι ερασιτεχνικά με το μπάσκετ. Πιθανότατα θ΄ ανοίξει γραφείο και θa ασκήσει το επαγγελμά του στην Πρέβεζα. Παράλληλα θα τιμήσει και τα χρώματα της ομάδας της πόλης μας που υπεραγαπά.

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΟ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ?ΧΩΡΙΣ ΨΗΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.Κ ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΔΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ.ΜΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑ ΡΛΡΥΘΕΡΟΣ.ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΟΥΨΗΛΟ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ.ΑΣΟ ΠΟΛΙΤΗ 2 ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟ 3 ΤΣΙΤΣΟ 4 ΣΩΤΗΡΙΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ 1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΡΙΞΕ ΧΡΗΜΑ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΑΟΑ.ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ Η ΟΜΑΔΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ Κ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ανώνυμε το σημερινό ΔΣ της ομάδας δεν πρόκειται "να τεντώσει τα πόδια του έξω απ' το σεντόνι" και μάλιστα σε μια τέτοια κοινωνική συγκυρία. Δεν πρόκειται ν' αναλάβει υποχρεώσεις τις οποίες δεν θα μπορεί να εκπληρώσει. Όλες οι κινήσεις θα γίνουν με σύνεση και προσοχή. Θα αναφερθώ διεξοδικά αργότερα.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Όσο αφορά την παρουσία των εφήβων στην ομάδα είναι συνειδητή επιλογή της διοίκησης και του προπονητή. Μάλιστα φέτος έρχονται άλλοι 5 έφηβοι. Τι θέλετε τελικά να παίζουν τα δικά μας τα παιδιά ή να έρχονται μισθοφόροι; Ότι και να κάνουμε δεχόμαστε κριτική για το αντίθετο. Για το άλλο που γράφεις να αναλάβει κάποιος την ομάδα, τι εννοείς; να κάνει επένδυση; σε τι να επενδύσει; άσε το πείραμα έγινε κι απέτυχε. Είμαστε ερασιτέχνες κι έτσι θα συνεχίσουμε. Θα συνεχίσουμε όμως να στηρίζουμε και τις φιλοδοξίες του προπονητή μας. Η Βόνιτσα δεν θα διαλυθεί. Βρέθηκαν δύο άνθρωποι που πιστεύουν ότι έτσι θα έχουν πολιτική ανέλιξη και στηρίζουν την ομάδα τους. Μπορεί και να πετύχουν. Το άσχημο μ' αυτούς είναι ότι παίζουν ελάχιστοι Βονιτσάνοι και στηρίζεται κυρίως σε Λευκάδιους και Πρεβεζάνους. Θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 5.ΤΕΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ 12 ΑΤΟΜΑ ΔΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΣ 12 ΑΤΟΜΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.ΣΑΦΩΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ Κ ΓΩ ΣΑΦΕΙΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΠΧ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΚΙΟΥΧΗΣ ΜΠΙΣΤΙΟΛΑΣ(ΦΕΤΟΣ ΕΦΥΓΕ)ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΓ/ΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΥΣΑ ΤΕΟ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΦΑΙΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΟΥΤΣ. ΒΑΒΕΤΣΗ.Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ.ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.Κ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ Η Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ.ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.