Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΛΑ

Το άγχος του νεοφώτιστου οδήγησε τον Άτλα σε μια κακή εμφάνιση και σε μια απρόσμενη ήττα. Το άγχος εκφράστηκε με απίθανη αστοχία και πολλά λάθη. Η εικόνα τηςομάδας δεν είχε καμμία σχέση μ' αυτή που παρουσίασε στα φιλικά. Προηγήθηκε στην αρχή με 5-2 και 9-4. Ισοφαρίστηκε σε 10-10 και προηγήθηκε τελευταία φορά με 12-11. Το 1ο 10λεπτο έληξε 12-22. Στο 2ο 10λεπτο με 2 γρήγορα τρίποντα Παρούση και Ζήση γύρισε στο παιχνίδι αλλά η Ναύπακτος απάντησε αμέσως με Ζησιμόπουλο, Κακούση. Το ημίχρονο έληξε 29-37. Το 3ο 10λεπτο 39-51. Στο 4ο 10λεπτο ξεκίνησε με πίεση σ' όλο το γήπεδο και πλησίασε στους 9 πόντους (46-55) αλλά η ψυχραιμία των φιλοξενουμένων ήταν καταλυτική και ο αγώνας έληξε 52-66. Χαρακτηριστικό της αστοχίας ήταν και η απώλεια πολλών βολών (πέτυχε 8 στις 17). Επέπλευσαν οι Ζήσης και Ζιώγας κι ας έκανε λάθη. Η Ναύπακτος παρουσιάζει την ίδια εικόνα εδώ και πολλά χρόνια. Κινητική αλλά και συμπαγής άμυνα, ταχύτητα και δικά της παιδιά. Μεγάλη εμφάνιση ο Κουτσογιάννης κι ο αειθαλής Ζησιμόπουλος. Διακρίθηκαν επίσης οι Μαυρέλης και Αλεξίου. Πέτυχε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί ο Άτλας δεν πρόκειται να παρουσιαστεί άλλη φορά έτσι. Το επόμενο Σάββατο ο Άτλας αντιμετωπίζει τη Νικόπολη στο τοπικό ντέρμπι που αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος.
ΑΤΛΑΣ(Ροντογιάννης)Παρούσης 4(1), Μαυρομάτης, Ζήσης 12(1), Γάκης 3, Κιτσαντάς 9(1), Τέφας Β 4, Σκλαβενίτης 2, Χαραλαμπόπουλος, Σταυρίδης 5(1), Ζιώγας 11, Τσέτσικας 2.
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ(Σταθάτος) Κουτσογιάννης 18(1), Άμπλας 7, Αλεξίου 11(2), Κόκλας, Παναγιωτόπουλος, Ζησιμόπουλος 10(1), Αγγελόπουλος 4, Κακούσης 3(1), Μαυρέλης 13, Καλαμπάκος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ?ΝΤΕΡΜΠΙ?ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΝΙΚΟΠΟΛΗ?ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑ?

Θεοδωρος Μυζικος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥΣ...

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Τον αγώνα θα τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος γιατί ένα παιχνίδι τοπικού χαρακτήρα πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον. Όλα τα παιδιά έχουν φίλους και στις δύο ομάδες. Τώρα αν παρουσιαστεί και αγωνιστικά σαν ντέρμπι θα το δούμε. Βέβαια κάποιοι θρασύδειλοι ανώνυμοι που μισούν το μπάσκετ καλό θα είναι να κάτσουν σπίτι τους. Για το κύρος του Πρεβεζάνικου μπάσκετ ΕΥΤΥΧΩΣ φροντίζουν αυτοί που ξέρουν.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγράμματε και κομπλεξικέ ανώνυμε. Σ' ευχαριστώ για τη "μεγάλη βοήθεια" που προσέφερες στο άθλημα. Θα δημοσιεύσω τα σχόλιά σου μόλις αποκτήσεις έστω και ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΔΡΙΣΜΟ να γράψεις το όνομά σου. Από τα γραφόμενά σου όμως καταλαβαίνω το θεόρατο επίπεδό σου.