Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Δ΄ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άτλας νίκησε τον ΑΟ Βόνιτσας δύσκολα με 56 - 43. Κάνοντας τη χειρότερή του εμφάνιση από την αρχή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στη Βόνιτσα να είναι στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μάλιστα είχε το προβάδισμα μέχρι το 24΄. Μέχρι το 6΄ ο Άτλας είχε μόνο 2 πόντους και το ημίχρονο έληξε 8-11. Το ίδιο αμφίρροπο κύλησε και το 2ο 10λεπτο για να λήξει 21 - 24. Στο 22΄ ισοφάρισε με τρίποντο του Διαμάντη 24 - 24 και πήρε το προβάδισμα στο 24΄ πάλι με τρίποντο του Διαμάντη 29 - 28. Στη συνέχεια Σαρρής και Μπούντας "έστειλαν" τη διαφορά στο +11 και το 3ο 10λεπτο έληξε 44 - 33. Το 4ο 10λεπτο ήταν επίσης αμφίρροπο (12 - 10 επιμέρους σκορ) κι ο αγώνας έληξε 56 - 43. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ειρηναίος Σαρρής, αν και είχε πολλά άστοχα σουτ στο 1ο ημίχρονο. Σκόραραν Βασίλης Μπούντας και Θοδωρής Διαμάντης αν και κινήθηκαν "σε ρηχά νερά". Η ομάδα της Πρέβεζας έχει "κορμιά", έχει ταλέντο αλλά μέχρι σήμερα δεν έδειξε πολλά πράγματα. Ο Θεόφιλος Λιόντος χρησιμοποίησε 12 αθλητές αλλά έφυγε από το γήπεδο δυσαρεστημένος. Η Βόνιτσα εμφανίστηκε πολύ καλύτερη από τον αγώνα του 1ου γύρου που έγινε στο γηπεδό της. Με κορυφαίους Παπαβασίλη, Δελαπόρτα και Μασούρα, έδειξε ότι μπορεί να νικήσει στη Λευκάδα και να πάρει αυτή την πρόκριση για τη β΄ φάση.
ΑΤΛΑΣ (Λιόντος) Σαρρής 25, Διαμάντης 14(2), Θεοχάρης, Μάκης, Πουρναρόπουλος, Μπούντας 9, Πετρόπουλος, Μάρης 1, Κίκερης 4, Πάσχος 3, Δόνος, Χρήστου.
ΒΟΝΙΤΣΑ (Γαρδίκης) Δελαπόρτας 3, Ζαχαράκης 2, Μασούρας 10, Παπαβασίλης 17, Συκιώτης, Φούντας, Θεοδώρου 7, Ντίνος 4.
Στο 2ο αγώνα η Λευκάδα νίκησε τους 98ρηδες της Νικόπολης με 53 - 42. Στο 27΄ το σκορ ήταν 33 - 32 υπέρ της Νικόπολης αλλά στα 3 τελευταία λεπτά το 3ου 10λέπτου σκόραραν μόνο οι Λευκάδιοι για να λήξει 33 - 47.  Από τη Νικόπολη διακρίθηκαν οι Ρίπης, Ράπτης, Ζαχαράκης και Κατσαντώνης, Από τη λευκάδα κορυφαίος (και του αγώνα) ο Σταύρακας που πέτυχε και 31 πόντους. Η Δόξα δεν άρεσε ιδιαίτερα και θα πρέπει να προσέξει στον αγώνα με τη Βόνιτσα αν θέλει να "πάει" αυτή στη β΄φάση.
Δεκάλεπτα : 6 - 14, 21 - 26 (15 - 12), 33 - 47 (12 - 21), 42 - 53 (9 - 6).
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Ντάβαρης) Τσάρας, Χαλιμάς, Λαϊνάς, Γεωργίου, Αυγέρης, Σολδάτος 4, Κατσαντώνης 4, Μάρης, Τσαπάρας, Ράπτης 11, Ζαχαράκης 7(1), Ρίπης 16.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κόγκας) Μαυρομάτης, Κοντογιώργης 8, Γληγόρης 6, Γαζής 4, Γράψας, Σταύρακας 31(1), Κονιδάρης, Κουλούρας 4.
Έμεινε μόνο μια αγωνιστική για τη λήξη της 1ης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Άτλας αήττητος "πήρε" το ένα εισιτήριο για τη 2η φάση. Το 2ο εισιτήριο θα κριθεί στον αγώνα Λευκάδα - Βόνιτσα. Ο νικητής προκρίνεται.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τους διαιτητές που εστειλε η ΕΣΚΑΒΔΕ δεν έγραψες τίποτε... Να τους χαίρονται...

Ανώνυμος είπε...

να σου πω για την ζωνη που παιζει η βονιτσα καλυτερα 35 λεπτα ζωνη

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Οι άνθρωποι που διοικούν το Πρεβεζάνικο μπάσκετ καλούν όσους επιθυμούν να ασχοληθουν με το άθλημα να σπεύσουν να βοηθήσουν. Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά τμήματα και πολλές αρμοδιότητες και όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Εξαιρούνται βέβαια οι κομπλεξικοί, οι θρασύδειλοι και τα ανώνυμα καθίκια που βρωμίζουν το χώρο γύρω τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΘΟΔΩΡΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΣΚΑΤΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ?ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μυζίκο όσοι ανώνυμοι γράφουμε στο μπλοκ δεν είμαστε καθίκια.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Σαφώς και όχι. Οι περισσότεροι είναι φίλοι του αθλήματος και σαφώς αγαπούν την ομάδα. Υπάρχει όμως άτομο χαμηλής νοητικής ικανότητας και υπόγειας προσωπικότητας που μόνο βρίζει. Τον προκαλώ λοιπόν να βγάλει τη μάσκα του για να δούμε ποιος είναι.