Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Τρία πρωταθλήματα!!! στη Βορειοδυτική Ελλάδα (ΕΣΚΑΒΔΕ), δύο συμμετοχές σε τελικούς!!! και καλή πορεία από τις ομάδες ανδρών ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ και ΑΤΛΑ.
Συγκεκριμένα η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ νίκησε στο τελικό την ομάδα του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  70 - 63 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η ομάδα ΜΙΝΙ 97 (παιδιά που γεννήθηκαν το 1997) νίκησε στο τελικό την ομάδα του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  56 - 50 και κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Το ίδιο και η ομάδα ΠΡΟΜΙΝΙ 99 νίκησε στο τελικό την ομάδα του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  90 - 25. 
Στους τελικούς των πρωταθλημάτων τους έφθασαν και οι ομάδες ΕΦΗΒΩΝ (ηττήθηκαν στον τελικό από την ομάδα του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 47 - 66) και ΜΙΝΙ 98 (ηττήθηκαν στον τελικό από την ομάδα του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 51 - 78). Δεν αποτελεί έκπληξη στο χώρο το ότι και στους 5 τελικούς συναντήθηκαν οι ίδιες ομάδες (στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ συμμετέχουν περίπου 60 ομάδες). Όλοι γνωρίζουν ότι αυτές οι ομάδες κάνουν σπουδαία δουλειά στις Ακαδημίες τους.
 ΕΦΗΒΟΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ

 ΜΙΝΙ 98 ΦΙΝΑΛΙΣΤ
 ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


ΜΙΝΙ 97 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


 ΜΙΝΙ 99 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στα πρωταθλήματα ανδρών η ΝΙΚΟΠΟΛΗ στην Α1 "πέρασε" στους τελικούς κι "ανάγκασε" τον πρωταθλητή ΚΡΟΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στη μοναδική του ήττα και ο ΑΤΛΑΣ από την Α2 "ανέβηκε" στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: