Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το «μέλλον» του πρεβεζάνικου μπάσκετ στο παρκέ του ΔΑΚ

Το πρωί του Σαββάτου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν... εν δράσει τα παιδιά τους στο ΔΑΚ Πρέβεζας, καθώς το «μέλλον» του πρεβεζάνικου μπάσκετ, οι ακαδημίες της Νικόπολης Πρέβεζας, πήραν το «βάπτισμα του πυρός» σε συνθήκες αγώνα, κόντρα στον ΑΟ Δόξα Λευκάδας.
Παιδιά που μετεχουν στα τμήματα μίνι-μπάσκετ της Νικόπολης, παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, που κάνουν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ, χειροκροτήθηκαν και απόλαυσαν τα δύο παιχνίδια που έγιναν.
Κάποια από αυτά τα παιδιά, εφόσον αγαπήσουν το άθλημα και παρουσιάσουν διάθεση εξέλιξης, θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια τα παιδικό-εφηβικά τμήματα της Νικόπολης και -γιατί όχι- την αντρική ομάδα.
Οι προπονητές της Νικόπολης Νεκτάριος Βαβέτσης, Σπύρος Πολίτης, Θεόφιλος Λιόντος και Θοδωρής Ροντογιάννης έδωσαν το «παρών», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάθε ματς διήρκησε τέσσερις περιόδους, ώστε να πάρουν αγωνιστικά λεπτά όλα οι μικροί αθλητές.
Το μπασκετικό ταλέντο στην πόλη της Πρέβεζας δεν έλειψε ποτέ. Όποιο από τα παιδιά αγαπήσει το μπάσκετ, το άθλημα θα του επιστρέψει αυτή την αγάπη και με το παραπάνω.










Δεν υπάρχουν σχόλια: