Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

29ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ29ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

          Το 29ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Πρέβεζας που οργάνωσε ο Σ. Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ, με τη βοήθεια της διεύθυνσης Α΄θμιας εκπαίδευσης, ολοκληρώθηκε.
Μια γιορτή που ξεκίνησε το 1986 και συνεχίζεται.
Μεγάλη συμμετοχή παιδιών, έντονος ενθουσιασμός και ανταγωνισμός, δυναμική παρουσία  γονιών.Την τελευταία ημέρα το 7ο ΔΣ νίκησε το 1ο ΔΣ  με σκορ 20 – 15.
Στους δύο ημιτελικούς 5ο ΔΣ – 3ο ΔΣ = 37 – 24
και   2ο ΔΣ – 6ο ΔΣ = 33 – 29
Στον τελικό : 2ο ΔΣ – 5ο ΔΣ = 39 – 28

Τον τελικό παρακολούθησε πολύ μεγάλος αριθμός μαθητών και γονέων.
Σε όλα τα παιχνίδια παίχτηκε πολύ καλό μπάσκετ και αυτά της τελικής φάσης παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι γεγονός ότι το επίπεδο του μπάσκετ που παίχτηκε, αντίθετα απ’ ότι είδαμε τα τελευταία χρόνια, ήταν υψηλό και αυτό απετέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του αθλήματος. Ξεχώριζαν βέβαια τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα μέσα στις ακαδημίες του ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ. Είναι φανερό ότι η Ακαδημία δίνει την ευκαιρία στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον τους στον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί όαση στις δύσκολες προκλήσεις της εποχής μας.
Απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές και κύπελλο στον πρωταθλητή.
Ο ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ τίμησε επίσης τους καλύτερους πέντε του πρωταθλήματος και τον 6ο καλύτερο παίκτη που ήταν οι Γιώργος Σουλιώτης (2ο), Χρήστος Μπέλλος (5ο),  Δημήτρης Παπαχρήστος (6ο), Νεκτάριος Βλάχος (3ο),  Σπύρος Μίχος (7ο) και Γιώργος Τοματάς (1ο) και τον πιο πολύτιμο παίκτη του τουρνουά (MVP) Γιώργο Σουλιώτη (2ο). Τις απονομές έκαναν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Πελοπίδας Δόνος, Μάκης Μπέλλος, Πάνος Γεωργίου και Θοδωρής Μυζίκος.
Συγχαίρουμε τις καθηγήτριες φυσικής αγωγής Ιουλία Λύρου και Ελένη Γκαρτζονίκα, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Πάνο Καραμούτσο, Σπύρο Πολίτη, Θεόφιλο Λιόντο και τους κυρίους Θοδωρή Ροντογιάννη και Μίχο για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των ομάδων, τους δασκάλους που τίμησαν μα την παρουσία τους το θεσμό και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 1ου, 2ου, 3ου, 5ου, 6ου , 7ου και Παντοκράτορα, τους μαθητές για την αθρόα συμμετοχή τους και την καταπληκτική συμπεριφορά τους.
Ευχόμαστε σ’ αυτή την εκδήλωση υψηλού επιπέδου, που έχει ιστορία 29 χρόνων, να γίνει ΑΙΩΝΟΒΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: