Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

 
 Η φιλοσοφία του αθλήματος εκφράζει τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν τα παιδιά μας, αγόρια και κορίτσια.

Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ θεωρείται και είναι μεγάλη δύναμη στις υποδομές. Παρέχει υγιή άθληση από προπονητές με ειδίκευση στο μπάσκετ αλλά και στην εκμάθηση μικρών παιδιών.

Στα αγωνιστικά τμήματα των αγοριών πρωταγωνιστεί στη βορειοδυτική Ελλάδα και ετοιμάζεται να το κάνει και στα κορίτσια. 

Δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να δώσουν πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Έλα λοιπόν κι εσύ στην οικογένεια της Νικόπολης, στην οικογένεια του μπάσκετ και κάνε φίλους. 

Θα είσαι πάντα υπερήφανος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ γι’ αγόρια και κορίτσια 

Σκοπός και στόχοι της Ακαδημίας

Κύριο μέλημά μας στην Ακαδημία είναι να μυήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό, να τα προστατέψουμε από τις μάστιγες της εποχής μας και να τα βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους. Τους δείχνουμε την ωραία πλευρά της ζωής. Τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος ζωής, έχει απομακρύνει τα παιδιά από τους χώρους άθλησης και τα "καρφώνει" πίσω από ένα θρανίο ή μπροστά από ένα play-station. Το μπάσκετ προσφέρει διασκέδαση, γύμναση, αλλά και σωστή διαπαιδαγώγηση.
Είναι σημαντική η συμβολή της Ακαδημίας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού. Ασκεί θετική επίδραση στη φυσική, κοινωνική και ψυχολογική του ισορροπία. Αποτελεί αποτελεσματικό μέσο για την βελτίωση της πνευματικής κατάστασης των νεαρών αθλητών.  
Η εμπειρία και η επιμονή της προπονητικής ομάδας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της Ακαδημίας του Συλλόγου μας. Άλλωστε λειτουργεί από το 1983 και στην πορεία της στο χρόνο πέτυχε το ότι η ΝΙΚΟΠΟΛΗ, μόνο με Πρεβεζάνους αθλητές, μετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα.
Το πρόγραμμα της Ακαδημίας
Η Ακαδημία θα λειτουργήσει μέχρι 15 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας. Εγγραφές γίνονται καθημερινά στο χώρο του γυμναστηρίου.
Το κόστος Συμμετοχής
Η διοίκηση της Νικόπολης, "διαβάζοντας" τη σκληρή καθημερινότητα, ορίζει την ετήσια συνδρομή σε 150 (15 € το μήνα) λιγότερα από κάθε άλλη ακαδημία οποιουδήποτε αθλήματος και θα καταβληθούν 50 € με την εγγραφή,  50 € με την προσφορά αγωνιστικής εμφάνισης και 50 € τα Χριστούγεννα.
  
Προπονητές της Ακαδημίας και των τμημάτων Υποδομής : Λιόντος Θεόφιλος, Πολίτης Σπύρος, Ροντογιάννης Θοδωρής, Έφη Παππά. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Λιόντος Θεόφιλος 6944735589 για τα αγόρια και Ροντογιάννης Θοδωρής 6937142212 για τα κορίτσια.

Μήνυμα του ΔΣ της «ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ» προς τους γονείς
Γνωρίζουμε ότι ασκούμε διαχείριση ενός κοινωνικού αγαθού με εύθραυστες συναισθηματικές ισορροπίες που καταναλώνεται από πολλά παιδιά.
Ο Σύλλογος μας μετέχει 38 χρόνια στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης κι έχει προσφέρει ιδέες, οράματα και κίνητρα στα παιδιά της Πρέβεζας.
Είμαστε μπροστάρηδες ενός άλλου αθλητικού πολιτισμού και συνεχίζουμε με συγκεκριμένους αγωνιστικούς και κοινωνικούς προσανατολισμούς αλλά κυρίως με την ίδια αγάπη να προσφέρουμε.
Σας θέλουμε δίπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: