Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟΙ
 








ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ
BASKETBALL
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ
ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Σκοπός και στόχοι της Ακαδημίας
Θεωρώντας ότι η αθλητική ανάπτυξη, όχι απλά ενός συλλόγου αλλά μιας ολόκληρης πόλης είναι ουσιαστική όταν αξιοποιείται το εγχώριο δυναμικό, ο Σύλλογός μας, με μέσο την Ακαδημία του,  επιδιώκει μια συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.
Η Ακαδημία Μπάσκετ είναι σχολή εκμάθησης μπάσκετ που απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης. Είναι όμως και κάτι πολύ περισσότερο. Η προπόνηση, η οποία εναρμονίζεται με τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικίας, βοηθάει στην ανάπτυξη της υγείας με τη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας, της μυϊκής δύναμης, της ευκαμψίας, του ελέγχου του σωματικού βάρους και της σωματικής ανάπτυξης. Βοηθάει όμως και αναπτύσσει καίρια και αρετές όπως η Αυτοεκτίμηση, η Συνεργασία, ο Αλληλοσεβασμός, η Πειθαρχία. Διδάσκει τους νέους αθλητές να αγωνίζονται για να διευρύνουν τις ικανότητές τους και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής για όλες τις δραστηριότητές τους.
Η προσοχή μας λοιπόν επικεντρώνεται από τη μία στην εκμάθηση και ανάπτυξη της τεχνικής του πανέμορφου και συναρπαστικού αυτού αθλήματος και από την άλλη στη δημιουργία νέων ανθρώπων με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και θέληση για πρόοδο σε κάθε πτυχή της ζωής τους.
Αυτό εγγυάται το πολύ καλό επιτελείο προπονητών που διαθέτει η ομάδα, με προπονητές έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο.
Η συνεπής και δημιουργική πορεία της Ακαδημίας μας, επιβεβαιώνεται και από τις επιτυχίες των νεαρών αθλητών μας. Άλλωστε λειτουργεί από το 1983 και στην πορεία της στο χρόνο πέτυχε το ότι η ΝΙΚΟΠΟΛΗ (μόνο με Πρεβεζάνους αθλητές) πάντα μετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα..
Το πρόγραμμα της Ακαδημίας
Η Ακαδημία θα λειτουργήσει μέχρι 15 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας. Εγγραφές γίνονται καθημερινά στο χώρο του γυμναστηρίου.
Το κόστος Συμμετοχής
Η διοίκηση της Νικόπολης, "διαβάζοντας" τη σκληρή καθημερινότητα, διατηρεί τη χαμηλότερη τιμή στην ευρύτερη περιοχή (15 € το μήνα).
Συγκεκριμένα θα καταβληθούν 50 € με την εγγραφή,  50 € με την προσφορά αγωνιστικής εμφάνισης και 50 € τα Χριστούγεννα.       
Οι προπονητές της Ακαδημίας και των τμημάτων Υποδομής : Λιόντος Θεόφιλος, Πολίτης Σπύρος, Ροντογιάννης Θοδωρής.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Λιόντος Θεόφιλος 6944735589 για τα αγόρια και Ροντογιάννης Θοδωρής 6937142212 για τα κορίτσια.
Μήνυμα του ΔΣ της «ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ» προς τους γονείς
Γνωρίζουμε ότι ασκούμε διαχείριση ενός κοινωνικού αγαθού με εύθραυστες συναισθηματικές ισορροπίες που καταναλώνεται από πολλά παιδιά.
Ο Σύλλογος μας μετέχει 30 χρόνια στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης κι έχει προσφέρει ιδέες, οράματα και κίνητρα στα παιδιά της Πρέβεζας.
Είμαστε μπροστάρηδες ενός άλλου αθλητικού πολιτισμού και συνεχίζουμε με συγκεκριμένους αγωνιστικούς και κοινωνικούς προσανατολισμούς αλλά κυρίως με την ίδια αγάπη να προσφέρουμε.
Σας θέλουμε δίπλα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: