Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Ηττήθηκε στην Κέρκυρα ο Άτλας, Φαίακας –Άτλας 64-48

Δεν έφθανε η απουσία λόγω τραυματισμού του στον αγώνα με τον Κρόνο, του βασικού πλεημέηκερ της ομάδας μας του Κωνή, ήλθε και ο τραυματισμός στο δεύτερο μόλις λεπτό του Γιαννούλη και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Η μεγάλη διαφορά στο σκορ οφείλεται στις πολλές βολές που πέτυχαν στο τέλος οι παίκτες του Φαίακα. Ο Φαίακας ήταν κατώτερος σε σύγκριση με τον αγώνα του στο Καναλάκι και αυτό οφείλεται στην καλή άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άτλας. Από τον Άτλα ξεχώρισαν οι Κρεμμύδας, Αντωνίου, Πάσχος και Μπούντας. Από τον Φαίακα, εκτός των Παυλογιάννη, Μαγγανά, πολύ καλή απόδοση είχε και ο Σαμοϊλης.
Καλή η διαιτησία των Παγιατάκη, Σιαράβα.
ΦΑΙΑΚΑΣ- ΑΤΛΑΣ 64-46 (Τα δεκάλεπτα : 15-11, 35-24, 48-34, 64-48)
ΦΑΙΑΚΑΣ (Γεωργίου): Μανέτας 2, Παυλογιάννης 26 (3) , Πουλής 2, Σαμοϊλης 10 (1), Βρεττός, Μωραΐτης,Τσουκιάς 4, Σαγιάς, Μαγκανάς 16 (1) , Ιγγλέζης, Ζαβερδινός.
ΑΤΛΑΣ (Παππάς) :
Δούβλης , Κρεμμύδας 14 (2) , Αντωνίου 11 (1), Γκίκας , Μπόκιας 3 , Μπίρης, Πάσχος 10 , Τσουμάνης, Ζήκος, Τζόκας, 3, Γιαννούλης , Μπούντας 7 (2).


Φασεις από τον αγώνα Φαίακας-Άτλας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kronos-kanalaki 70-34 psa3te gia ton deutero

Ανώνυμος είπε...

κρονος καναλάκι 70-34

Ανώνυμος είπε...

απο οτι φαινεται ο ατλασ δεν θα ξανακερδισει!!!η δευτερη θεση θα κριθει αναμεσα στον ΑΓΣΙ και τον ΦΑΙΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν λαθει στα ονοματα των παιχτων του ΦΑΙΑΚΑ που πρεπει να διορθωθουν π.χ δεν ειναι πούλης αλλα πουλής και δεν ειναι ζαβαρδινος αλλα ζαβερδινος...κτλ.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν λάθη και στην λέξη "λάθει" του φίλου από την Κέρκυρα.

Ανώνυμος είπε...

α επισησ δεν ειναι σάπας ειναι σαγιάς

Ανώνυμος είπε...

giati re paidia vgalate to chat?