Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Νίκη -πρόκριση για την Αμφιλοχία


Ολοκληρώθηκε σήμερα και στους δύο ομίλους η δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ. Η Αμφιλοχία νικώντας στην έδρα της τον Πήγασο με 59-47 καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον α΄όμιλο. Η Ναύπακτος αν και ηττήθηκε από τον Αστακό με 84-71 , την δεύτερη. Στον β΄ όμιλο ο ΑΓΣΙ κέρδισε μέσα στην Κέρκυρα τον Φαίακα με 63-53.
Η τελική φάση με απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ, δεν θα γίνει σύμφωνα με την προκήρυξη, αλλά με το σύστημα του φαϊναλ φορ. Τα ζευγάρια είναι: Αμφιλοχία-ΑΓΣΙ και Κρόνος-Ναύπακτος. Το πότε και που θα γίνουν οι αγώνες θα καθορισθεί από την ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η αλλαγή του τρόπου ανάδειξης του πρωταθλητή (με το σύστημα του φαϊναλ φορ) πιθανόν να οφείλεται στα περιορισμένα χρονικά πλαίσια που τέθηκαν μετά την προκήρυξη από την ΕΟΚ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων 2007-08.
Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι στα προκριματικά δικαιούνται να πάρουν μέρος οι Πρωταθλητές των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, χωρισμένοι σε τέσσερις (4) Ομίλους. Στον δεύτερο όμιλο συμμετέχουν οι πρωταθλητές των ΕΣΚΑΗ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ & ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι αγώνες θα τελεσθούν 19-23/4/2008 σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai twra oi pagourades
tou kronou pali mprosta
opws sti leukada
n a f p a k t o s

Ανώνυμος είπε...

faiakas-agsi 53-63

Ανώνυμος είπε...

8a shkwsoume thn koypa mesa sthn Bonitsa kai faiygoume gia panellhnio

Ανώνυμος είπε...

Pame gia ton titlo paidia. G.O.A. Parakaloume ton Atla na mas kanei kerkida to Sabbato me ton AGSI. G.O.A. 2008 ESKABDE CHAMPIONS!!!

Ανώνυμος είπε...

kala parte fora oloi