Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Ηττήθηκε και στον τρίτο αγώνα ο Κρόνος

Ήττα του Κρόνου με 58-66 και στον τρίτο αγώνα με τον Διαγόρα Βέλου. Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά Απολλωνιάδα -Πολύβιος Μεγαλόπολης 61-49. Η Απολλωνιάδα αήττητη θα συμμετάσχει στους τελικούς του Πανελληνίου Παίδων που θα διεξαχθούν στην Μεγαλόπολη Μεσσηνίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SITE του ΚΡΟΝΟΥ.
Με πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι παίδες του Κρόνου από την Πάτρα, όπου πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων το τριήμερο 19-21 Απριλίου. Οι πρωταθλητές της ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποίησαν αρκετά καλές εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους πολύ δυνατούς και με μια διαιτησία η οποία ήταν αρκετά εχθρική.
Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του Κρόνου αντιμετώπισε την ομάδα του Πολύβιου Μεγαλόπολης. Οι παίχτες ξεκίνησαν αρκετά μουδιασμένοι τον αγώνα, δείγμα της απειρίας τους από τέτοιες διοργανώσεις, και όταν συνήλθαν προσπάθησαν να φτάσουν την Μεγαλόπολη στο σκορ αλλά ήταν αργά. Ο Μιχαήλ με 23 πόντους ήταν ο μόνος διασωθείς από την ομάδα του Κρόνου.
Στον δεύτερο αγώνα οι παίδες έπρεπε να αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και γηπεδούχο Απολλωνιάδα Πάτρας. Ο αγώνας ξεκίνησε με πάθος και θράσος από τους παίχτες του Κρόνου, οι οποίοι δεν φοβήθηκαν τους αντιπάλους τους, και βρέθηκαν να νικάνε στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-16. Στην συνέχεια όμως η πίεση των παιχτών της Πάτρας, η απειρία και κάποια λανθασμένα σφυρίγματα των διαιτητών έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Απολλωνιάδας. Από την ομάδα του Κρόνου ξεχώρισαν ο Μιχαήλ με 12 πόντους και ο Οικονόμου με 9 πόντους.
Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα είχαν όλα κριθεί για την ομάδα του Κρόνου και ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Αντίπαλος ήταν η ομάδα του Διαγόρα Βέλου Κορινθίας. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-13. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 32-32 και το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ρώσικη ρουλέτα. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και ο αγώνας θα κρινόταν στις βολές. Δυστυχώς οι παίχτες του Κρόνου δεν ήταν ψύχραιμοι και έτσι γνώρισαν άλλη μια ήττα την τελευταία μέρα του τουρνουά. Ο Μιχαήλ σημείωσε 19 πόντους και ο Ζήκος 13 πόντους για την ομάδα του Κρόνου.
Αυτό το τριήμερο γέμισε με εμπειρίες τα παιδιά, τα οποία δεν είχαν ξαναπαίξει σε παρόμοιο επίπεδο, και θα γίνει η βάση για την μετέπειτα πορεία τους στην ομάδα του Κρόνου"

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta paidia apo ton krono as mas dwsoun plirofories panw ston agwna

Ανώνυμος είπε...

gia poso ?

Ανώνυμος είπε...

xasame sto telos gia efta pontous pou proil8an apo dikes tous voles k xamena dika mas triponta
oson afora ton agwna to prwto hmixrono htan isoropimeno oi dyo omades htan konta sto skor eli3e 32-32 sto 3o dekaleptoo diagoras vriskotan ligoous pontous mprosta sto teleutaio dekalepto o kronos gyrise to mats k ena lepto prin na li3ei meiwse stous 2 pontous.omws sto telos tis epomenis epi8esis 40 deutera prin ti li3i fagame triponto pou opws fainetai ekane ti diafora

Ανώνυμος είπε...

POIO HTAN TO TELIKO SKOR?

nikos#4# είπε...

apo ton omilo tous telika pioi perasan stn teliki fasi??

Ανώνυμος είπε...

O agsi tha perasei aneta STA mini afou paizei me ta xoria.Exoume se olous tous agones diafora 20 podon kai me spartako pige 100-19.PERIMENOUME NA TELIOSOUN OI AGONES!!!!!!!!!!!!!ANAGNW9AGSI

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ 3ου ΑΓΩΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΣΙ ΑΣ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙ

nikos#4# είπε...

o kronos sto mini dn exei tpt??

Ανώνυμος είπε...

oxi den exei tipota oute gia tou xronou gia to paidiko den exei tipota...

Ανώνυμος είπε...

pad0s 8a ginei kalo final 4 stin ilikia mas..
mesologi,feakas,agsi kai preveza h amfiloxia
poli wraioi agwnes
arkei vevea na einai kalh kai oi diorganosi!

Ανώνυμος είπε...

Λες και οι άλλες ομάδες (πολύβιος,διαγόρας) είχαν έμπειρους παίκτες, και μόνο του Κρόνου είναι άπειροι.

Ανώνυμος είπε...

makari mipos xerei kaneis pou tha ginei i teliki fasi???????anagnw9

Ανώνυμος είπε...

admin tha mas enimeroseis poios tha parei to panelinio

Ανώνυμος είπε...

Για τους τελικούς του πανελληνίου παίδων θα έχουμε ενημέρωση από τις αθλητικές εφημερίδες.Έτσι θα έχουμε κάθε μέρα πληροφορίες. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται από την ΕΟΚ στο www.basket.gr
Το που και πότε θα γίνει η τελική φάση του mini της ΕΣΚΑΒΔΕ θα αποφασισθεί μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων. Το blog θα είναι εκεί και θα έχει ανταπόκριση.

Ανώνυμος είπε...

admin
sta telika tou mini eskavde an boreite na eiste ekei me to blog kai na deite olous tous agwnes.
oxi mono tis prevezas
kai na kanete anartiseis opos ginotan me to paidiko
tha einai poli wraia
gia paradigma ama pezei preveza feakas na min vazete mono afto ton agwna alla kai ton agsi mesologi
plirofories,skor,pioi pextes ksexorisan,ktl
tha boresete?
episis ama mathete neotera gia sigoures omades topothesia pou tha dieksaxthei na to valete se anartisi...
boreite???
tha eimaste evgnomon!

Ανώνυμος είπε...

admin boreis na doseis ta onomata ton kaliteron 94?
afton pou epeksan eskavde kai genika tous "kalous"
apo kathe omada pou iparxei

Ανώνυμος είπε...

poli asteio to telos tou arthrou... skasame sta gelia...
an nomizete oti eiste toso kaloi kai oti emeis geliopoihsame thn eskavde einai kairos na mathete pws eseis tha xanate me 70 pontous to ligotero se kathe agona! (kronos 58 velo 66 nomizw...)

Ανώνυμος είπε...

sorry file ala pios ipe oti geliopoihsate thn eskavde?

Ανώνυμος είπε...

kronos-velo 65-58

Ανώνυμος είπε...

to expres kronos ektrohiastike

ANTWNIOU είπε...

file moy kata arxis exw na soy pw oti mas pernate 2 xronia kai eseis gineste gelio kai oxi emeis xereis giati?giati kanonika eprepe na mas nikousate gia 100 pontous kai oxi gia 25 katalabes?