Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Μεγάλη επιτυχία - Στους τελικούς του πανελληνίου εφήβων ο ΑΓΣΙ


Στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων προκρίθηκε η ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων. Η προκριματική φάση διεξήχθη στο Αγρίνιο και η ομάδα του ΑΓΣΙ αντιμετώπισε τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΣΚΑ-Η (Ολυμπιάδα Πατρών) ΕΣΚΑΚ (Α.Ο Κρανιδίου) και ΕΣΚΑΚΕΝΟΠ (Αρκαδικός). Την πρωτη μερα της διοργάνωσης ο ΑΓΣΙ επικράτησε εύκολα επι του Α.Ο Κρανιδίου με σκορ 60-56 .Στον επόμενο αγώνα ο ΑΓΣΙ αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα Πατρών σε ένα αγώνα με πολύ ένταση με μία αντίπαλο που έχει στη σύνθεσή της 3 παίκτες που αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας στην Α1 και είναι μέλη της Εθνικής Εφήβων , και κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 52-55. Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα αντιμετώπισε τον Αρκαδικό σε ένα αγώνα που καθόρισε την πρόκριση αφού και οι 2 ομάδες ήταν αήττητες .Τελικά ο ΑΓΣΙ πήρε την νίκη πρόκριση με 73-68 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση (62-62 στην κανονική διάρκεια).
Η πρόκριση του ΑΓΣΙ στους τελικούς του πανελληνίου εφήβων χαρακτηρίζεται ως μεγάλη επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους. Ας σημειωθεί πως οι τρεις πρώτες ομάδες του πανελληνίου πρωταθλήματος έχουν μπόνους για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Την ομάδα του ΑΓΣΙ την αποτελούν οι εξής αθλητές:
Στέφανος Τσούτσουρας, Χρήστος Μπουκουβάλας, Δημήτριος Φυραρίδης, Γιάννης Γουβιάς, Δημήτρης Αντωνίου, Κώστας Μπρίκος, Χρήστος Τάσσoς, Δημήτρης Τάσσoς, Δημήτρης Νυφαντής, Αλέξης Παπάζογλου. Προπονητές είναι οι Παναγιώτης Κουβάτσης , Χρήστος Μπέγκας









Οι παίχτες του ΑΓΣΙ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sigxarithria sto efibiko tou ΑΓΣΙ gia tn prokrisi tou!!!!!makari na kanei kales emfaniseis oste na exei kai kalo teliko apotelesma!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ:
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ή ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, καθώς επίσης αναλυτικά πόντοι,δεκάλεπτα κλπ να σταλούν για δημοσίευση στο BLOG.
ΜΠΟΡΟΥΝ να γραφούν στα σχόλια ή και να σταλούν (φωτογραφίες,βιντεο) στο e-mail: nikopoli@hol.gr

Ανώνυμος είπε...

Mipos kserei kaneis pou kai pote tha ginei i teliki fasi toy efhbikou protathlimatos???