Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

1η Αγωνιστική Προκριματικών Πανελληνίου Παίδων.ΑΓΣΙ-Παλαίμων Κορίνθου 73-60

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του ΑΓΣΙ σήμερα στο Δ.Α.Κ. Πύλου απέναντι στον Παλαίμωνα Κορίνθου στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων(Β' Όμιλος).


Η ομάδα του ΑΓΣΙ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μια διαφορά 10 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι και τις αρχές της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια όμως η απόδοση των παικτών των Ιωαννίνων έπεσε. Τα λάθη άλλα και η ασφυκτική πίεση του Παλαίμωνα είχε σαν αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει ισοπαλία με σκορ 38-38.Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ παίζοντας έξυπνα, με εύκολους διαδρόμους στην επίθεση και με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να φτάσει την διαφορά ακόμα και στους 15 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου Στο τέταρτο δεκάλεπτο η συνέχεια ήταν ανάλογη Μην μπορώντας να αντιδράσουν οι παίκτες του Παλαίμωνα στην πίεση του ΑΓΣΙ το τελικό σκόρ 73-60 ήρθε φυσιολογικά.Διακριθέντες από ΑΓΣΙ ήταν οι Αναγνωστάκης, Γέπης και Θώδης.

ΑΓΣΙ –Παλαίμων Κορίνθου 73-60 ( 22-16,38-38, 61-48, 73-60)

ΑΓΣΙ ( Τσουκανέλης ) : Παπατσίμπας , Αναγνωστάκης 10 , Σπυρίκος 4 , Πλιάκος 6 , Παπαδόπουλος , Θωμαϊ 12 , Γέπης 21 , Αλεξίου 2, Παπαδόπουλος , Θώδης 18


Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Έσπερος Πατρών νίκησε την Πύλο με διαφορά 11 πόντων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo re paidia! kali sunexeia!

Ανώνυμος είπε...

bravo re sinexiste etsi!!!!!

BigSta8is είπε...

bravo re AGSI sas euxomai analogh sunexeia!!!

Δόξα Άρτας είπε...

sigxaritiria stin omada tou agsi kai kali sinexeia