Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ «ΜΙΚΡΩΝ» ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ

Στο ΠΑΙΔΙΚΟ πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ η ΝΙΚΟΠΟΛΗ εκπροσωπήθηκε, όπως πάντα, με δύο ομάδες. Συμμετείχε ο ΑΤΛΑΣ με παιδιά γεννημένα το 1993 (κανονική εκπροσώπηση – προπονητής ο κ. Θεόφιλος Λιόντος) και ο Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ με παιδιά γεννημένα το 1994 (προπονητής ο κ. Θεόδωρος Παππάς).

Για την 1η ομάδα στόχος βέβαια ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Έφθασε στον ημιτελικό όπου αποκλείστηκε από το Φαίακα Κέρκυρας στο ουδέτερο γήπεδο της Παραμυθιάς.

Για την 2η ομάδα στόχος ήταν να περάσει στη Β΄ φάση (στις 11 καλύτερες ομάδες της Ένωσης), ώστε και οι μικρότεροι αθλητές να κάνουν πολλά παιχνίδια. Το πέτυχε και για πρώτη φορά συνέβη αυτό στην ιστορία του Πρεβεζάνικου μπάσκετ.

Στο πρωτάθλημα ΠΡΟΜΙΝΙ για παιδιά γεννημένα το 1996 (Α΄ Γυμνασίου), που πρώτη φορά συμμετέχουν σε αγωνιστικό τμήμα, στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον ημιτελικό νίκησαν τη γηπεδούχο και διοργανώτρια της τελικής φάσης (οι 4 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ) Αμφιλοχία με 81 – 54 παίζοντας καταπληκτικά αλλά στον τελικό έχασαν από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων (1η τους ήττα και απροσδόκητη) με 50 – 37.

Στο πρωτάθλημα ΜΙΝΙ για παιδιά γεννημένα το 1995 η ΝΙΚΟΠΟΛΗ εκπροσωπήθηκε, πάλι, με δύο ομάδες (αγωνίστηκαν και οι 96ρηδες, οι οποίοι μάλιστα έφθασαν στη 2η φάση δηλαδή στις 16 ομάδες από τις 64 που ξεκίνησαν όπου και αποκλείστηκαν από τα μεγαλύτερα παιδιά της Λευκάδας. Στον τελικό έφτασαν οι 95ρηδες, οι οποίοι ηττήθηκαν από την ομάδα του Πας Γιάννενα και κατέκτησαν την δεύτερη θέση.

Τα πρωταθλήματα μπάσκετ είναι πολλά και για όλες τις ηλικίες και η ΝΙΚΟΠΟΛΗ συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σ’ όλα δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να προσεγγίσουν τον αθλητισμό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sorry poy 8a to po alla fainetai i basketiki diafora ton dyo poleon..... (preveza-giannena)

Ανώνυμος είπε...

sorry pou 8a to po ala fenete i basketiki anoterotita metaksi prevezas-ioaninon-kerkiras
i kerkira sxedon pada exi pedia se turnua diakri8edon a8liton
(i pio prosfati ine panaretos-tsenebis-pavlogianis-tsoukias)

Ανώνυμος είπε...

Xairomai poy tha to po kai h arta exei na prosferei polla sto athlima toso apo to paidiko oso kai apo ta mini poy exoyn polla anerxomena talenta. Onomata den grafo giati den moy aresoyn oi diakriseis metaksy ton sympextwn moy!

Ανώνυμος είπε...

Poy itan i Kerkyra se paidiko, mini kai promini? A nai, 3exasa, POY8ENA!!!

Ανώνυμος είπε...

Eisai sovaros re file?
Poia omada htan ston teliko ESKAVDE me ton agsi sto paidiko? O FAIAKAS!!!
Apo alo planiti eisai?

Ανώνυμος είπε...

fetos to mono pou 3erw egw einai oti ta pada ta giannena ta phrane...pro-mini, mini , paidiko kai efiviko gianniwtikes omades ta phrane...kai persi 3ana paidiko efiviko opote dn boreite na milate gia to basket sta giannena...

Ανώνυμος είπε...

pes mou ena megalo pexti pou exoun vgali ta gianena.ADE GIA

Ανώνυμος είπε...

poia arta re file me douleueis?olo mlkies