Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Τελικός ΕΦΗΒΩΝ: Ναύπακτος -ΑΓΣΙ 43-69

Πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ αναδείχθηκε ο ΑΓΣΙ  μετά την εύκολη νίκη του στο σημερινό τελικό που έγινε στο Αγρίνιο.Από την αρχή του αγώνα ο ΑΓΣΙ πέρασε μπροστά στο σκορ με την Ναύπακτο να αντιδρά στο 2ο δεκάλεπτο . Η καλή άμυνα που έπαιξε ο Θωμαϊ πάνω στον Κονίδα (μόνο 4 πόντους)  εξουδετέρωσε πλήρως την Ναύπακτο που αδυνατούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Έτσι  στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά  εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους. Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν για τους νικητές οι Γέπης, Θωμαϊ  και Θώδης . Από την κακή  Ναύπακτο διασώθηκε ο Παναγιωτόπουλος.
Ο ΑΓΣΙ σαν πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Πανελλήνιου εφήβων 29-31 Μαρτίου σε πόλη που θα ανακοινωθεί αργότερα από την ΕΟΚ.
Ναύπακτος - ΑΓΣΙ 43-69 ( 8-17, 23-30, 31-50, 43-69).
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Μπέης 6, Κύρκος, Αναγνωστάκης 5 (1), Σπυρίκος, Πλιάκος, Μπρίκος 5 (1), Θωμαϊ  20, Τσούκας, Μαρουσόπουλος 4, Θώδης 16 (1), Γέπης 13 (3).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kaka ta psemata. me ti prebeza eprepe na pejoyme sto teliko. itan kaliteri apo nafpakto ke kaue ;alli omada poy antyimetopisame. oxi pos tha xaname alla eprepe ma toys pejoyme oloys.

Ανώνυμος είπε...

konidas 4 pontoys?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????