Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Την ήττα με 41-52 από τον ΑΓΣΙ ...

γνώρισε  η παιδική ομάδα του Άτλα στον σημερινό αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Πρέβεζας για την 3η αγωνιστική του α' γύρου του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα του Άτλα  παρουσιάστηκε αγνώριστη, χωρίς συνοχή , με αδυναμίες επιθετικά και αμυντικά. Από την άλλη ο ΑΓΣΙ με σκορερ και κυρίαρχο κάτω από τα καλάθια τον Μάντζιο παρουσίασε πιο ολοκληρωμένη ομάδα.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ.Μίγδος,Γεροδήμος.
ΑΤΛΑΣ -ΑΓΣΙ  41-52 ( 12-12 , 20-21, 30-38, 41-52)
ΑΤΛΑΣ  (Πολίτης ) : Νικολάου , Μπαλάσκας 2, Μαυρομάττης , Καρατσώλης , Πλέουρας , Ζαλοκώστας 7, Πεμάγι , Κασαμπαλάκος 5, Μπούντας 2, Σαρρής 3(1), Βουκελάτος 19, Διαμαντής 3(1).
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ) : Τζάνης 10, Μπουρδούκης Κ,  Καραμπίνης Σ 8, Βαρδάκης 3, Φίτσας 2, Τσοτσόλης , Τσακανίκας 4, Θειακός 5, Καραμπίνης Κ, Παππάς Β , Μάντζιος 20. 
 
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής στον Β όμιλο :  Άτλας-ΑΓΣΙ 41-52,  ΠΑΣ Γιάννενα - Παραμυθιά  48-43, Καναλάκι-Φαίακας 37-54.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PAS GIANNINA - PARAMYTHIA 48 - 43

O Pas anagkastike na agwnistei xwris play maker simera logw apousiwn kai o proponitis tis omadas apofasise episis se oli ti diarkeia tou paixnidiou na moirasei to xrono symmetoxis stous paixtes pou sta proigoumena paixnidia den eixan paiksei poly. Proekypse kata auton ton tropo ena mini derby, pou sta teleutaia 2-3 lepta o Pas katharise me tin sindromi 1-2 vasikwn pou klithikan na boithisoun apo ton pagko.

Ανώνυμος είπε...

ena bravo sto agsi aa deite kai auto
http://doxaartas.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 48-43


Για την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΣΑΒΔΕ, η ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ αντιμετώπισε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας την αντίστοιχη ομάδα της Παραμυθιάς.
Εξαιτίας τόσο των απουσιών της ομάδας του Π.Α.Σ. (χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν είχε στη διάθεσή του κανέναν play maker λόγω απουσιών) όσο και της δυναμικότητας του αντιπάλου, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Αναστασίου αποφάσισε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που στα έως τώρα παιχνίδια είχαν περιορισμένα αγωνιστικά παιχνίδια στα χέρια τους.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μίνι ντέρμπυ, με την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ να καθαρίζει στα τελευταία 2-3 λεπτά το παιχνίδι με τη συμβολή 1-2 βασικών παιχτών της ομάδας που ήρθαν να βοηθήσουν από τον πάγκο.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ παραμένει αήττητη, ο προπονητής της ομάδας δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος μετά το τέλος του παιχνιδιού από την εικόνα των αναπληρωματικών παιχτών που κλήθηκαν να δείξουν δείγματα γραφής σε αυτό το παιχνίδι. Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον αντίπαλο προπονητή της ομάδας της Παραμυθιάς, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο δεδομένου και του υλικού που έχει στα χέρια του.
Άριστη η διαιτησία του κ. Ντίσιου και των νέων διαιτητών κ. Θάμπη και Ευαγγελόπουλου.

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Αναστασίου Δ) Ιωαννίδης 2, Καρκαντέλος Σ 2, Ηλίας 6, Δημητριάδης 5, Στουγιάννος 2, Γεωργίτσης 4, Μαρούγκας 4, Νάσιος 4, Καρκαντέλος Β 8, Τάτσης 5, Μιλάκης 2, Γκόγκος 4

(εκ του γραφείου τύπου Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

enimerwse gia ta match twn omilwn !! euxaristw!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ???? ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ???? ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Ως ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

O KYRIOS MYZIKOS NA KANEI SXOLIA AN EXEI BGALEI SYMPERASMATA META THN OLOKLHRVSH THS TRITHS AGVNISTIKHS TOY PRVTOU KAI TOY DEYTEROY OMILOY

Ανώνυμος είπε...

kai sta 9 match tou notiou omilou nikaei o gipedouxos !!!!(poli dinates edres)

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι έχουμε μια πρώτη εικόνα και στους δύο ομίλους του παιδικού μετά από τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Στο νότιο όμιλο οι ομάδες εμφανίζονται ισοδύναμες. Δεν έχει υπάρξει ούτε ένα διπλό. Όλοι νικάνε στο γηπεδό τους. Αυτό δείχνει ότι θα είναι ένα εξαιρετικά αμφίρροπο πρωτάθλημα και θα κριθεί στο 2ο γύρο. Στο βόρειο όμιλο υπάρχει ήδη εικόνα. Οι δύο Γιαννιώτικες ομάδες είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τις άλλες. Ήταν αναμενόμενο. Ο έντονος ανταγωνισμός δύο ομάδων που λειτουργούν στον ίδιο χώρο ανεβάζει και τις δύο αγωνιστικά. Ο ΠΑΣ νίκησε δύο φορές φέτος τον ΑΓΣΙ. Για να κατακτήσει όμως το πρωτάθλημα πρέπει να τον νικήσει άλλες δύο (μία στο 2ο γύρο και μία στον τελικό - η ουσιαστική). Θα τα καταφέρει; Ο ΑΓΣΙ έκανε ήδη δύο μεγάλα διπλά (Πρέβεζα και Φαίακα). Ο ΠΑΣ θα τα κάνει; Οι άλλες ομάδες του ομίλου "βράζουν στο ίδιο καζάνι". Η Πρέβεζα, στα δύο ματς που έδωσε δεν "έδειξε" τα αναμενόμενα. Ο Φαίακας έχασε με μεγάλη διαφορά από τον ΑΓΣΙ αλλά έκανε ένα "καλό" διπλό στην Παραμυθιά. Η Παραμυθιά απείλησε τον αήττητο ΠΑΣ. Κερκυραικός και Καναλάκι δεν έχουν νίκη αλλά αυτό δεν λέει τίποτε αφού έδωσαν μόνο δύο μάτς. Δεν μπορώ να πω ακόμη ποιες ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 3 και 4 στον όμιλο. Μπορώ όμως να "τολμήσω" μία πρόβλεψη. Τελικός: ΠΑΣ - ΑΓΣΙ.
Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

gia kyrio myziko....
an exete dei kapoious agvnes mporeite na milhsete kai gia kapoioys paixtes poy kanoyn th diadora???? gnvrizete an h eskabde tha kanei kapia dialogi apo 95arhdes kai 96arhdes ?????
ayta ta paidia perimenoyn thn klhsh toys se kapoia mikth omada poy tha dvsoyn agvnes me alles envseis

Ανώνυμος είπε...

Να σβήσετε τα σχόλια του ΠΑΣ Γιάννενα γιατί δεν δημοσιεύει τα ονόματα και τους πόντουσ της αντίπαλης ομάδας. Δεν παίζουν μόνοι τουσ στο γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύτιμη νίκη στην Πρέβεζα. ΑΤΛΑΣ – ΑΓΣΙ (παιδικό) : 41-52
Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ για να πάρει το ροζ φύλλο παίζοντας εκτός , στη δύσκολη έδρα του ΑΤΛΑ Πρέβεζας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με απόδοση και πόντους μοιρασμένα (20-21) , αλλά στο δεύτερο μέρος ο ΑΓΣΙ βρήκε τον καλό του εαυτό και ήταν αρκετά αποτελεσματικός στην επίθεση. Η διαφορά 5 λεπτά πριν το τέλος έφτασε τους +18 για την ομάδα μας και τότε οι ρυθμοί έπεσαν και ο Κουβάτσης έδωσε χρόνο σε όλους να δοκιμαστούν στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να μειώσουν στους +9 . Ο κ. Κουβάτσης δήλωσε για τον αγώνα:
'Όλη την εβδομάδα έλεγα στα παιδιά ότι ο σημερινός αγώνας ήταν ο πιο σημαντικός της β φάσης. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον χαρακτήρα που έβγαλαν στο παιχνίδι. Πιο πολλά μπράβο όμως στους αδερφούς Καραμπίνηδες που έπαιξαν άρρωστοι, τον Ορέστη Τσοτσόλη που είχε διάστρεμμα αλλά και τον Αντώνη Τσακανίκα που μετά από 3 μήνες ήταν ξανά μαζί μας. Ο Αντώνης θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον έφορο μας Νίκο Κασιούμη, στον Βαγγέλη Παππά που με την πείρα του και τις γνώσεις του αποτελεί πολύ μεγάλο στήριγμα για μένα , αλλά και στους γονείς των παιδιών που μας ακολουθούν παντού και αυτό μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Συνεχίζουμε τη δουλειά.''
Δεκάλεπτα : 12-12 , 20-21, 30-38, 41-52
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μίγδος,Γεροδήμος
ΑΤΛΑΣ Πρέβεζας (Πολίτης ) : Νικολάου , Μπαλάσκας 2, Μαυρομάττης , Καρατσώλης , Πλέουρας , Ζαλοκώστας 7, Πεμάγι , Κασαμπαλάκος 5, Μπούντας 2, Σαρρής 3(1), Βουκελάτος 19, Διαμαντής 3(1).
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ) : Τζάνης 10, Μπουρδούκης Κ, Καραμπίνης Σ 8, Βαρδάκης 3, Φίτσας 2, Τσοτσόλης , Τσακανίκας 4, Θειακός 5, Καραμπίνης Κ, Παππάς Β , Μάντζιος 20.
Στον Β Όμιλο :
ΠΑΣ Γιάννενα – Παραμυθιά : 48-43
Καναλάκι – Φαίακας : 37-54

Ανώνυμος είπε...

SIGA RE MEGALE ME TIS DHLVSEIS SOY

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτό το blog μπορεί να κάνει δηλώσεις όποιος επιθυμεί ανώνυμα ή επώνυμα αρκεί να μη βρίζει κάποιον, μπορεί να δώσει πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά το μπάσκετ στην περιοχή μας. Κάποιοι σκόπιμα δεν διοχετεύουν πληροφορίες για τις ομάδες τους. Πιστεύουν ότι έτσι θα αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους. Μπορεί και να συμβεί. Οι ομάδες που δεν έκρυψαν ποτέ τίποτε είναι ο ΑΓΣΙ και η ΝΙΚΟΠΟΛΗ και πέρυσι έπαιξαν σε δύο τελικούς (μίνι 97 και παιδικό). Φέτος ήδη συναντιώνται στο μίνι 98 κι έπεται συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μας αδικείς. Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ αντιγράφει τον ΑΓΣΙ και όχι μόνο για να έχουν οι φίλοι του αθλήματος πλήρη ενημέρωση από τα δικά της blogs και έχει δύο. Στα δικά της blogs μπορείς να μάθεις τα πάντα για τα δικά της αγωνιστικά τμήματα που βρίσκονται τώρα σε αγωνιστική δράση (μινι 98, παιδικό, Α1, Α2 και πολλά άλλα. Επίσης μπορεί να γράψει τη γνώμη του οποιοσδήποτε MEGALOS ή MIKROS και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

Από τις 14 ομάδες που συνεχίζουν στο παιδικό έχω δει τις 7 (3 στο νότο και 4 στο βορρά). Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες και παίζεται όμορφο μπάκετ παρόλο που ακούω και διαβάζω διάφορα από ανθρώπους που εθελοτυφλούν. Αργότερα θα αναφερθώ και στους παίκτες που ξεχωρίζουν και οδηγούν τις ομάδες τους σε επιτυχίες. Το παιδικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο πρωταθλητής του καταλήγει σχεδόν πάντα και στο Πανελλήνιο (6 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα) εκτοπίζοντας τους Πελοποννήσιους. Αυτό τα λέει όλα. Για παίκτες καλύτερα να μιλήσει ο κ. Ναούμης που έχει σφαιρική ενημέρωση όπως και για την ομάδα του αναπτυξιακού που αφορά όμως αθλητές το 1996 και μετά. Θεόδωρος Μυζίκος
Υ.Γ. για τις ομάδες της Πρέβεζας υπάρχει και το blog nikopolibasket

Ανώνυμος είπε...

""Για παίκτες καλύτερα να μιλήσει ο κ. Ναούμης που έχει σφαιρική ενημέρωση όπως και για την ομάδα του αναπτυξιακού που αφορά όμως αθλητές το 1996 και μετά. Θεόδωρος Μυζίκος"" ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ Ο Κ. ΜΥΖΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ Κ. ΝΑΟΥΜΗ.
ΚΥΡΙΕ ΜΥΖΙΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΝΑΟΥΜΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ CAMP. ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕς ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΥΖΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑς (Αργότερα θα αναφερθώ και στους παίκτες που ξεχωρίζουν και οδηγούν τις ομάδες τους σε επιτυχίες.)ΕΥΧΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Είναι ευχής έργο να υπάρχουν πολλά ενημερωτικά site. Ως Κερκυραϊκός κάνουμε μια προσπαθεια να δημιουργήσουμε σύντομα το δικό μας. Μέχρι τότε δεσμεύομαι να στέλνω τα αποτελέσματα καιτους πόντους των αγώνων μας στα site των ΑΓΣΙ και Νικόπολης. Αντώνης Ασπιώτης, προπονητής Κερκυραϊκού.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕIΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ(FINAL-4).

Ανώνυμος είπε...

O KYRIOS MYZIKOS POU KANEI SXOLIA MPOREI NA MAS PEI TI GRAFTHKE STO BLOG GIA TON AGVNA KERKYRAIKOS - ATLAS;
EXOUN GRAFTEI TA PANTA ;;
O MIKROS και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δυστυχώς δεν είχα στα χέρια μου το φύλλο αγώνα (κάτι που το τόνισα) κι έγραψα χοντρικά ότι είδα στον αγώνα. Δεν ήξερα δεκάλεπτα, ονόματα παιδιών του Κερκυραικού και πόντους. Παρ' όλα αυτά έδωσα αρκετά ενημερωτικά στοιχεία. Μη ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα. Η Νικόπολη θα δίνει πάντα πλήρη στοιχεία για όλους τους αγώνες. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ .ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΣΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΑΤΛΑΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΡΕΣΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΨΟΥΣ 1.95 ΜΑΝΤΖΙΟ ΝΑ ΑΛΟΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙ.ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΣΟΥΤ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΣΙ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ναουμης δεν ασχολειτε καθολου ουτε που ενδιαφερεται για το ποιοι παιχτες ειναι καλοι και ποιοι οχι...εχει μια συμπαθεια τα τελευταια χρονια πρως την Κερκυρα και αυτο φαινεται..Ειναι υπευθυνος για την Β.Ελλαδα και το μονο που κανει ειναι να καθεται στο αγρινιο και στα τηλεφωνα του... Αν δουμε τις προηγουμενες χρονιες τις επιλογες του θα φανει η πραγματικοτητα!

Ανώνυμος είπε...

o kurios naoumis einai anuparktos...den exei paei na dei enan agwna tou paidikou, para mono otan paizei o phgasos..auto fainetai kai stis fetines epiloges tou.giati den phre tsakanika,mpounta kai phre deka atoma ap thn kerkhra kai to dhmo apo ta giannena???

Ανώνυμος είπε...

den ksero file ti provlepseis kaneis kai an tha peseis mesa alla emas stin kerkira mas kerdise o agsi me man to man press. eleipe o psilos mas vevaia alla zoni mas epaikse elaxista!!!

Ανώνυμος είπε...

Gia to filo pou katalabe as mi skeftete toso poli. oi problepseis prin ena mina allaxan. etsi tha allaxoun pali.
protathlitis den tha einai o pas.
tha einai autos pou axizei na einai.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε γράφεις ασυναρτησίες. Αν θέλεις να υπάρξει διάλογος γράψε τ' όνομά σου για να δούμε πόσο σχετικός είσαι. Αν έχεις άλλη άποψη από τη δική μου μπορείς να την παρουσιάσεις χωρίς κριτικές των απόψεων των άλλων. Ευχαριστώ. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο διπλό στο Νότιο όμιλο του παιδικού. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 47 - 53.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΣΙ ΦΑΙΑΚΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΖΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 24'' ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΣΙ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ