Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δύσκολη νίκη στην Κέρκυρα : Κερκυραϊκός - Άτλας 46-48

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

artaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα πανω κατω ηρθαν στην δευτερη αγωνιστικη του α΄ομιλου.στον β΄ομιλο επιβεβαιωθηκε η ανωτερωτητα του πας γιαννενα και του αγσι σε ενα δυνατο παιχνιδι που μπορουσε να το κερδισει οποιαδηποτε απο τις δυο ομαδες αφου κριθηκε στις λεπτομερειες. με αυτα τα δερδομενα ως τωρα απο β΄ομιλο περνανε πας γιαννενα, αγσι,ατλας και φαιακας. απο τον α΄ομιλο ολες ειναι υποψηφιες για τετραδα.

Ανώνυμος είπε...

Ήττα θρίλερ.ΑΓΣΙ.- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(παιδικό) : 53 - 56
Bελτιωμένοι στην άμυνα παρουσιάστηκαν οι παίδες του ΑΓΣΙ αλλά οι αδυναμίες στην επίθεση τούς στέρησαν τη νίκη σε έναν αγώνα που στα 55’’ πριν το τέλος ήταν στο 53-54 . Η έλλειψη πάθους και μαχητικότητας έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του ΠΑΣ να προηγηθεί στο 1.52 πριν το τέλος του 3ου δεκάλεπτου μέχρι και τους 16 πόντους αλλά η υπεροχή του Μάντζιου κοντά στο καλάθι έκλεισε τη διαφορά στο -1. Ο ΑΓΣΙ μπορούσε σε τρεις συνεχόμενες επιθέσεις να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αλλά κάνοντας τραγικά λάθη στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας , έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι.
Ο κ. Κουβάτσης δήλωσε: " Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε σήμερα , σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΣ. Η ομάδα καθημερινά βελτιώνεται αλλά είμαστε ακόμη πολύ-πολύ μακρυά από αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Γυρίσαμε το παιχνίδι από το -16 στο -1 και αυτό είναι σημαντικό , αλλά στο τέλος έπρεπε να παίξουμε με καθαρό μυαλό για να πάρουμε το παιχνίδι κάτι που μας έλειπε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννενα για τη δίκαιη νίκη του. Εξαιρετική η διαιτησία. Τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο ματς κλειδί της Β' φάσης , αυτό με τον ΑΤΛΑ , που είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε".
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη και Ζιώγα.
Δεκάλεπτα : 11-10 , 23 – 26 ημ, 36 – 45 , 53 – 56.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ) : Τζάνης 11(1), Μπέλλος , Καραμπίνης Σ.2, Βαρδάκης , Θειακός 2 , Φίτσας 2 , Τσοτσόλης 5(1) , Καραμπίνης Κ. , Μάντζιος 31.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Παπαδόπουλος , Βαχαρίδης) : Ποσποτίκης 4, Δημητριάδης 4, Γεωργίτσης 4, Μαρούγκας 26 (1), Νάστος , Καρκαντέλος 12, Τάτσης , Μιλάκι , Γκόγκος 6.

Ανώνυμος είπε...

Στην Κέρκυρα έγινε ένας εξαιρετικά συναρπαστικός αγώνας αλλά το μπάσκετ που έπαιξαν οι δυό ομάδες ήταν μετριότατο. Η Πρέβεζα ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ αλλά με πολύ μικρές διαφορές. Στο 26 (3ο δεκάλεπτο) "έφυγε" με 13 αλλά το δεκάλεπτο έληξε 40 - 45. Μέχρι τότε η διαιτησία ήταν άριστη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο "άφησαν" το σκληρό παιχνίδι και ο αγώνας ξεπέρασε τα αθλητικά πλαίσια. Έγιναν πολλά σκληρά φάουλ (ο Βουκελάτος έφυγε με χέρια μαυρισμένα) και έτσι μπήκαν μόνο 9 πόντοι (6-3). Τελικό σκορ 46-48. Οι Κερκυραίοι διαιτητές Μπάνος και Σαγιάς κυριολεκτικά άριστοι στα 3 πρώτα δεκάλεπτα. Δεν έχω το φύλλο αγώνα. Από τον ΚΓΣ διακρίθηκαν και σκόραραν το 7 και το 10. Από τον Άτλα σκόραραν οι 7 από τους 10 που χρησιμοποιήθηκαν. Οι Βουκελάτος, Ζαλοκώστας, Σαρρής, Μπούντας, Κασαμπαλάκος και Θάνος πρέπει να σκόραραν από 6 έως 8 πόντους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έγραφαν τα παιδιά από την Άρτα ότι θα εκπλαγούμε. Στο νότιο όμιλο όλοι νικάνε κι όλοι χάνουν. Στο βόρειο όμιλο ο έντονος συναγωνισμός των 2 ομάδων των Ιωαννίνων τις έφερε σε υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΣ φαίνεται φαβορί αλλά όλα παίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Για τη δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ αγωνίστηκαν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας οι ομάδες του ΑΓΣΙ και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπυ ήταν η ομάδα του ΠΑΣ, που στέφθηκε νικήτρια ύστερα από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο. Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα οι δυο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι, αλλά στην πορεία της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να δημιουργήσει διψήφια διαφορά πόντων, με τον ΑΓΣΙ να καταβάλει έντονη προσπάθεια να την καλύψει χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Αξίζει να τονιστεί πως στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΣ βρίσκονταν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδόπουλος, λόγω της απουσία του προπονητή του παιδικού τμήματος, Δημήτρη Αναστασίου. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Μαρούγκας, ενώ από τους ηττημένους ο Μάτζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαδόπουλος, Αναστασίου): Ιωαννίδης, Ηλίας, Ποσποτίκης 4, Δημητριάδης 4, Στουγιάννος, Γεωργίτσης 4, Μαρούγκας 26, Νάσιος, Καρκαντέλος 12, Τάστης, Μιλάκης, Γκόγκος 6.



[Από το γραφείου τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα]

ANWNHMOS είπε...

goa - panaitolikos 64-62 ti lete a kai gia arta pou lete o goa thn nikhse gia thn plaka ston prwto guro

Ανώνυμος είπε...

nai gia rwta thn prwth fora pou peksane mesa sthn art5a poso phge?

Ανώνυμος είπε...

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ οι Παίδες της Δόξας συνδύασαν την πρώτη τους νίκη στη 2η φάση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. με το εντυπωσιακό 68-35 και θύμα τη Ναύπακτο. Η Δόξα έχει 3 βαθμούς μαζί με Παναιτωλικό, Αμφιλοχία, Ναύπακτο και Δόξα Λευκάδος. Στα άλλα δύο παιχνίδια είχαμε Αμφιλοχία – Παναιτωλικός 64-62 και Δόξα Λευκάδος – Πήγασος ΦΙΜΠΑ 66-59. Ρεπό είχε ο Λόρδος Βύρων που στην 1η αγωνιστική είχε νικήσει την ομάδα μας με 67-47. Επόμενος αντίπαλος για τη Δόξα ο Παναιτωλικός το Σάββατο 22/1 και ώρα 8:00μ.μ. στο Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

γραψτε και ποντους, δεκαλεπτα (δοξα αρτας - πας ναυπακτου).
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΤΛΑ ΚΑΙ ΑΓΣΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ BLOGS
(*ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ*) ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ή ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΠΡΟΤΑΣΗ! ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ BLOGS