Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ALL STAR GAME ΠΑΙΔΕΣ ΝΟΤΟΣ - ΒΟΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα μέλη της διοίκησης της Νικόπολης, παρατηρώντας το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνουν παράγοντες, γονείς, προπονητές αλλά κυρίως τα παιδιά, για το παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσής μας (στο συγκεκριμένο blog έχουμε περισσότερες από 200 επισκέψεις κάθε Σαββατοκύριακο), αποφάσισαν να διοργανώσουν στην Πρέβεζα ένα all star game. Σ' αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη πρώτα η συναίνεση και μετά η βοήθεια της Ένωσης (που τη θεωρούμε δεδομένη) αλλά και η βοήθεια κυρίως των προπονητών των 14 ομάδων που μετέχουν στη β΄ φάση του παιδικού πρωταθλήματος. Θα γίνουν ψηφοφορίες για την ανάδειξη 2 δωδεκάδων αθλητών και 4 προπονητών. Για την ημερομηνία του αγώνα και τη διαδικασία της ψηφοφορίας θα επανέλθουμε ύστερα από συνενόηση με το δσ της ΕΣΚΑΒΔΕ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gamato 8a exei kai diagwnismo karfwmatwn?

Ανώνυμος είπε...

gamato an ginei...!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΤΛΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ!!!
Ο ΑΤΛΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ!!!!
Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΙ!!!!
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ 79-33
Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ.
ΠΑΣ ΟΜΑΔΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ "ALL STAR GAME" ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ minimum ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ (π.χ. ΣΚΟΡΕΡΣ-ΤΡΙΠΟΝΤΑ), ΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ site ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΣΤΩ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 24 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΣΙ – ΦΑΙΑΚΑΣ : 76-49 Ο ΑΓΣΙ αντιμετώπισε την ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ μετατρέποντας τον αγώνα σε μια εύκολη διαδικασία με αντίπαλο μια αξιόμαχη ομάδα. Νίκησε με σκορ 76-49, ενώ από την αρχή ήταν μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Καλύτερο το δεύτερο δεκάλεπτο για τον ΑΓΣΙ. Στην άμυνα η εικόνα δεν ήταν το ίδιο καλή. Χρόνο συμμετοχής είχαν και πάλι όλοι οι παίχτες με τους Μάντζιο , Τζάνη και Άκη Καραμπίνη να διακρίνονται. Ο Φαίακας παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος από τον πρώτο γύρο με τους Τζέτκοβ και Πέτα να ξεχωρίζουν.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Λεοντάρης και Μάνεσης.
Δεκάλεπτα : 17-11 , 36 - 21 ημ, 58 – 36 , 76 - 49.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Τζάνης 17(3), Μπέλλος , Καννής 2, Καραμπίνης Άκης 12, Βαρδάκης 2, Φίτσας 2, Τσοτσόλης 2, Τσακανίκας 12 (1), Θειακός 5, Παππάς Β. , Μπουρδούκης 2, Μάντζιος 20.
ΦΑΙΑΚΑΣ (Παπαδάτος) : Ζιάρας 2, Γκούσιος , Οικονομίδης , Τσέτκοβ 17, Κοσκινάς 2, Πέτα 15 (1), Παπαβλασόπουλος, Τσιριγγάκης , Γκιόκας 2, Παυλογιάννης , Τσενεμπής 7, Καρδάκης 4.

Στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννενα νίκησε τον Κερκυραϊκό.
Κερκυραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα : 39-73
Δεκάλεπτα : (8-22, 12-47, 20-60, 39-73)
Κερκυραϊκός (Αντ. Ασπιώτης) : Γράψας 6, Χονδρογιάννης 2, Γεωργακόπουλος 4, Μοναστηριώτης 10, Τζάκος, Αλαμάνος, Παπαγκίκας 8, Πέρρος, Ντόκας, Γραμμένος, Κάντας 7, Μαντζούκης 2
ΠΑΣ Γιάννινα (Δημ. Αναστασίου) : Αθανασίου 6, Καρκαντέλος Σ.,Ποσποτίκης 1, Δημητριάδης 11, Στουγιάνος 2, Γεωργίτσης 12, Μαρούγκας 10, Νίκας, Καρκαντέλος Β. 26, Λύτης, Μιλιάκι, Γκόγκος 5

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΛΕΣ οι ομάδες ηταν ΠΛΗΡΕΙΣ και ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, τοτε ο γεματος και πληρης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ηταν αναμφισβητητα ο πρωταθλητης. Αυτή τη στιγμη όμως το πρωτο φαβορι είναι ο ΑΓΣΙ ο οποιος με την επιστροφη του Τσακανικα εδώ και ένα μηνα εχει πλεον play maker και φαινεται η διαφορα στο παιχνιδι του. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βεβαια εχει παλι πισω τον δικο του Play maker τον Αθανασιου, όμως η απουσια του εδώ και 7 μηνες από τις προπονησεις τον εχει φερει πολύ πισω, ενώ και το εγχειρισμενο του χερι δεν είναι ακομα ετοιμο να ανταπεξελθει σε περισσοτερα από 5-10 λεπτα στο παιχνιδι. Αρα φαβορι καθαρα ο Αγσι που δεν εχει απουσιες.

Ανώνυμος είπε...

valte kai kanena apo efiviko sto all star re paidia