Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ


Την πρώτη της ήττα έκανε η ομάδα προμίνι της Πρέβεζας (παιδιά γεννημένα το 1998) και την έκανε στον τελικό. Εκεί είχε να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων που επίσης ήταν αήττητη. Ο ΑΓΣΙ ήταν καλύτερη ομάδα, τα παιδιά πολλά χρόνια μαζί και καλύτερα "διαβασμένη". Παίκτη σαν το Ρίπη της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ δεν είχε ο ΑΓΣΙ αλλά ο Κουβάτσης κατάφερε να τον περιορίσει μερικώς με συνεχές μαρκάρισμα σ' όλο το γήπεδο. Αντίθετα το "τρικ" του Ντάβαρη ν' αλλάξει τις πεντάδες στον τελικό δεν "λειτούργησε". Η ομάδα της Πρέβεζας αιφνιαδιάστηκε όταν είδε την καλή της πεντάδα να χάνει με 13-1 και στο δεκάλεπτο με 20-9. Ο αγώνας έγινε στο πολύ όμορφο κλειστό της Παραμυθιάς και το παρακολούθησε πολύς κόσμος και από τις δύο πόλεις. Στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρόεδρος της Νικόπολης Δημήτρης Κωνής και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ Κώστας Τσεκούρας, Μάκης Μπέλλος, Πάνος Γεωργίου, Μιχάλης Λαϊνάς, Πάνος Μπουτόπουλος, Θεόδωρος Μυζίκος, γονείς και συγγενείς των παιδιών και πολλοί φίλοι. Τα παιδιά στο τέλος πανηγύρισαν μαζί και γενικά το κλίμα ήταν πανηγυρικό όπως άλλωστε πρέπει να είναι σ' ένα τελικό 12χρονων.
Δεκάλεπτα : 9-20 , 21 – 36 ημ , 37-62 , 51-78.
Άριστη η διαιτησία των κκ. Μίγδου και Λεοντάρη.
Σ.Κ.ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας (Ντάβαρης) : Τσάρας, Αυγέρης, Λαϊνάς 4, Γεωργίου 5, Κατσαντώνης 6, Σολδάτος 4, Μπόκιας , Μπουτόπουλος 4, Τσαπάρας 3, Ράπτης 8, Ζαχαράκης 2, Ρίπης 15.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης ): Καρράς 6, Πάνος , Τζουβάρας 14, Πολύζος 4, Σακελλαρίου ,  Βαγγέλης 14, Τσαμπαλάς 11, Ανθόπουλος 5, Παπαγρηγορίου , Λισγάρας 4, Μπαζάκας 6, Καραμπίνας 14.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΡΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΜΥΖΙΚΟ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΣΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ ΚΟΛΕΓΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ,,,,,,, Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΚΑΡΔΑΚΗΣ, ΤΣΕΝΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στα παιδια και στον προπονητη που εφτασαν μεχρι τον τελικο.

Ανωνυμε γιατι δεν λες ποιος εισαι?
περιμενες τον προπονητη να σου φτιαξει ομαδα μεσα σε 3 μηνες?
ουτε ο Ομπραντοβιτς δεν θα το καταφερνε....
Για τον ατλα γιατι δεν λες που ειναι πρωτος και παει για ανοδο?και εκει ο Νταβαρης ειναι προπονητης.και που εφτασαν τελικο ειναι μεγαλη επιτυχια για καποια παιδια που δεν ειχαν ελπιδα να πανε ουτε στην επομενη φαση.για την πληροφορηση σου η ομαδα του Αγσι δουλευει 3 χρονια μαζι σε αντιθεση με αυτα τα παιδια που ειναι 3 μηνες.τωρα εσυ που εισαι ανιδεος ομως δεν πρεπει να εχεις και αποψη.Οταν μια ομαδα ειναι ανωτερη δεν ειναι θεμα προπονητη σαν να κρινεις ολους τους προπονητες του κοσμου που κανουν μια ηττα σε 10 αγωνες ...τελος παντων εισαι ασχετος οποτε τσαμπα σαλιο.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ 97 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΕΓΡΑΦΗ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ[1.88 GUARD]EXONTAS ETOIMOΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Θα σας παρακαλέσω να χαμηλώσετε τους τόνους. Ο προπονητής έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να στηρίξει τις επιλογές του. Ο φίλαθλος έχει δικαίωμα να κάνει την κριτική του αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και αν είναι δυνατόν επώνυμα. Στο site δεν γράφω μόνο εγώ τις απόψεις μου αλλά πολύς κόσμος. Όλα όσα γράφω (απόψεις, προβλέψεις, αναλύσεις αγώνων) στα σχόλια φέρουν και τ' όνομά μου. Στις αναρτήσεις γράφουμε εγώ και ο Αλκίνοος. Ευχαριστώ. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

k myziko den endoiaferomai oute gia ton ntavari oute ton babetsh oute ton polith kanenan.alla den ginetai na dhmosieuetsi tetoia pragmata xwris na pernete thesh les kai eiste kata tou proponhth.eimai 38 xronwn kai parakolouthw apo konta tis omades alla prwth fora blepw tosh antipatheia gia enan proponhth pou eftase ston teliko kai einai kai sthn 1'2 thesh me thn antrikh tou atla.dhladh tous allous proponhtes prepei na tous kremasoume....kalo tha htan na mhn dhmosieyetai tetoia giati prosbaloun kai esas ton idio gia thn epilogh sas opote tha eprepe na parete thesh eseis kai oxi egw pou den exw kamia sxesh apla aganaktw me thn blakeia kapoiwn anthrwpwn.kai opws leei kai o filos parapanw o agsi htan apla mia anwterh omada pou douleuei mazi pio poloy kairo tha htan adikia na to parei h nikopolh.stgxarhthria se agsi kai nikopolh gia thn megalh prospatheia.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα απ' αυτό το σχόλιο θέλω να δώσω μια απάντηση-ενημέρωση στον κύριο που με "εγκαλεί" να πάρω θέση σε σχόλια εναντίον προπονητή της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι παρακολουθείς το site τώρα τελευταία γιατί αν ήσουν μόνιμος αναγνώστης θα ήξερες τις απόψεις του ΔΣ για τους προπονητές όλων των τμημάτων της ομάδας. Σε παραπέμπω λοιπόν σε σχόλια αναγνωστών στις αναρτήσεις του site "ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΜΙΝΙ 98 ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ" από 25/10/2010 και στη συνέντευξή μου από 5/8/2010. Πρέπει να ξέρεις ότι εναντίον των προπονητών όλων των ομάδων μας (και έχουμε 4 προπονητές) έχουμε δεχθεί πάμπολλες κριτικές, θετικές κι αρνητικές από πολύ κόσμο, παλιούς προπονητές, αθλητές, γονείς, φίλους, αντιπάλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεχόμαστε και συμφωνούμε με τις απόψεις αυτές. Αντίθετα έχουμε δικές μας απόψεις. Σαν ΔΣ έχουμε βάλει κάποιους στόχους που μέχρι στιγμής τους ξεπαρνάμε πανηγυρικά. Η ομάδα ανδρών της Νικόπολης είχε σαν στόχο την παραμονή και μια καλή παρουσία. Ο Βαβέτσης "έφκιαξε" μια ομάδα που παίζει όμορφο μπάσκετ και άλλαξε το στόχο. Τώρα πάμε φουλ για play off. Η ομάδα ανδρών του Άτλα είχε στόχο την παραμονή στην Α2 και η ομάδα προμίνι (παιδιά γεννημένα το 1998) την πρόκριση στην τετράδα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο μεν Άτλας είναι 1ος και διεκδικεί άνοδο στην Α1 και η ομάδα προμίνι, αφού ήλθε 1η στον όμιλό της στη συνέχεια απέκλεισε διαδοχικά τους πρωταθλητές των νομών Άρτας (ΣΑΓ Άρτας), Θεσπρωτίας (ΚΑ Παραμυθιάς), Κέρκυρας (Κερκυραικό) και Αιτωλοακαρνανίας (Πήγασο Αγρινίου) έχασε στον τελικό από τον πρωταθλητή Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ). Εσύ λοιπόν τι απάντηση περιμένεις να δώσω τώρα σ' αυτόν που στρέφεται κατά του Ντάβαρη; Όχι μόνο θα δημοσιεύω σχόλια κάποιων αλλά θα τους ευχαριστώ κιόλας που μου δίνουν την ευκαιρία να "βάζω τα πράγματα στη θέση τους". Για να μην αδικήσω και τους άλλους δύο προπονητές μας Λιόντο και Πολίτη πρέπει να τονίσω ότι οι ομάδες τους πάνε θαυμάσια και είναι μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει και με το παραπάνω. Μια απάντηση που τα λέει όλα είναι η παρακάτω : σκοπεύουμε να "πάμε" με τους ίδιους προπονητές και του χρόνου και γιατί όχι για πολλά χρόνια. Ευχαριστώ. Θεόδωρος Μυζίκος

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Τα σχόλια ελέγχονται πριν αναρτηθούν και σαφώς αναρτάται το 99% αυτών. Δεν σβήνονται ούτε τα σχόλια που κάνουν αρνητική κριτική στους προπονητές ή στα μέλη της Διοίκησης είτε είναι καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα. Δεν αναρτώνται όμως σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο και σχόλια που εκφράζουν κακεντρέχεια και εμπάθεια προς οποιονδήποτε. Το site αυτό δεν θα γίνει χώρος αντιπαράθεσης και μάλιστα ανώνυμων ατόμων.