Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΣΙ ΜΕ 46 - 37 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ήττα για τον ΑΤΛΑ στα Γιάννενα, για το παιδικό πρωτάθλημα, με σκορ 46-37. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς με τους προπονητές να ρίχνουν το βάρος στις άμυνες και με εναλλαγές στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ με ένα 12-4 ξέφυγε. Στην τελευταία περίοδο η απόδοση ήταν μοιρασμένη , όπως και οι πόντοι , αλλά ήδη ο ΑΓΣΙ είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας που έμεινε μέχρι και την κόρνα της λήξης. Οι δύο αρχηγοί Μάντζιος και Βουκελάτος ξεχώρισαν , ενώ από τον ΑΤΛΑ που ικανοποίησε για την προσπάθεια διακρίθηκαν επίσης ο Σαρρής και ο Κασαμπαλάκος. Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Πάνος Κουβάτσης δήλωσε : « Ο ΑΤΛΑΣ είναι σίγουρα μια από τις ομάδες που κάθε χρονιά παρουσιάζεται πολύ δυνατή και πρωταγωνιστεί στο παιδικό πρωτάθλημα. Άρα η νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο έχει μεγάλη σημασία. Σήμερα το σοβαρό πρόβλημα που μας δημιούργησαν οι απρόσμενες απουσίες καλύφθηκε από την καλή απόδοση όλων των παιχτών μου που έπαιξαν για τη νίκη της ομάδας , σίγουρα αγχωμένοι,  αλλά ευτυχώς περισσότερο συγκεντρωμένοι στις οδηγίες μου. Οπωσδήποτε η απόδοση του Δημήτρη Μάντζιου , αρχηγού της ομάδας μας , ήταν και πάλι καθοριστική. Βοήθησε πολύ με την παρουσία του και τη ενθάρρυνση και αυτοπεποίθηση που μετέδιδε στους συμπαίχτες του την ώρα του αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Δεκάλεπτα : 15-13, 25 – 23, 37 – 27, 46 – 37.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Γεωργίου , Μπέλλος 7, Καννής , Παππάς , Βαρδάκης , Φίτσας 4, Τσοτσόλης 6 (1) , Μπαλτζής , Θειακός 3, Καραμπίνης , Μπουρδούκης , Μάντζιος 23. ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ( Πολίτης ) : Βλάχος , Μπαλάσκας 3(1), Μαυρομάτης , Καρατσιόλης , Πλέουρας , Ζαλοκώστας 3, Βουκελάτος 19, Κασαμπαλάκος 4, Μπούντας , Σαρρής 6, Νικολάου , Διαμαντής 2.

Πηγη: agsibasket.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την 9η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος.
Στην κοντινή Παραμυθιά ταξίδεψαν οι παίχτες του Π.Α.Σ. το απόγευμα της Κυριακής για να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη τοπική ομάδα και επέστρεψαν νικητές με σκορ 42-53.
Στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν έδειχνε ότι η ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα μπορούσε να φύγει εύκολα με το ροζ φύλλο αγώνα, μιας και οι παίχτες εμφανίστηκαν χαλαροί, χωρίς καθόλου πάθος, με συνεχή λάθη και κακές επιθετικά επιλογές. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να κλείσει το ημίχρονο με την ομάδα της Παραμυθιάς να προηγείται με 28-14!!
Το δεύτερο μισό της αναμέτρησης όμως επεφύλαξε για τους θεατές μια τελείως διαφορετική εικόνα. Στο γήπεδο παρουσιάστηκε μια μεταμορφωμένη ομάδα από την πλευρά του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τους παίχτες να αποδίδουν το μπάσκετ που μπορούν να παίξουν και να ανατρέπουν εύκολα την διαφορά, φτάνοντας στο τέλος σε μια εύκολη επικράτηση με διαφορά 11 πόντων.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Αναστασίου εμφανίστηκε σίγουρα απορημένος από την διάθεση που έδειξαν αρχικά οι παίχτες του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στάθηκε ιδιαίτερα όμως στο γεγονός ότι ίσως αυτό να αποτέλεσε ένα καλό μάθημα για τους αθλητές του, οι οποίοι απέδωσαν εκπληκτικά στο υπόλοιπο του αγώνα, μετά και από όσα είχε την ευκαιρία ο ίδιος να τους πει στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Τέλος, δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να δώσει τα εύσημα στον αντίπαλο προπονητή κ. Παπανικολάου, ο οποίος καταφέρνει να παρουσιάσει μια καθ' όλα δουλεμένη ομάδα παρά το φτωχό έμψυχο υλικό που διαθέτει.
Πλέον έχουν απομείνει 3 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση και της 2ης φάσης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την ομάδα του Καναλακίου και να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τα knock-out παιχνίδια της φάσης των προημιτελικών. Απομένει στους υπόλοιπους αγώνες να σφραγίσει και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας που θα αποκτήσει τερματίζοντας σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.
Άριστη η διαιτησία της κ. Στάθη και του κ. Κούρτη.


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: (Παπανικολάου Ν.) Μπάμπας 15, Κούρτης 12, Τσίπης, Χόβολος Ν., Γκατζίας, Ταχιάς, Μόσχος 2, Μπέσκας, Γκίκας, Καραγιάννης 7, Χόβολος Ι. 5, Τριάντης 1

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστασίου Δ.) Αθανασίου, Ιωαννίδης, Ποσποτίκης 4, Δημητριάδης 2, Ηλίας, Γεωργίτσης 7, Μαρούγκας 6, Νάσιος, Καρκαντέλος 22, Τάτσης, Μιλάκης, Γκόγκος 12


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 8-1 17
2. ΑΓΣΙ 7-2 16
3. ΦΑΙΑΚΑΣ 6-3 15
4. ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 5-3 13
5. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 2-7 11
6. ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ 2-6 10
7. ΚΑΝΑΛΑΚΙ 0-8 8

Προκρίνονται οι πρώτες 4 ομάδες για το Final-8 του πρωταθλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Λόρδος Βύρων Μεσολογγίου - Π.Α.Σ. Ναυπάκτου 52-48 στο παιδικό ΕΣΚΑΒΔΕ
Οι αγώνες μεταξύ Λόρδου Βύρωνα και Π.Α.Σ. Ναυπάκτου για τα παιδικά πρωταθλήματα έχουν πάντα τα χαρακτηριστικά ντέρμπι. Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα και το σημερινό παιγνίδι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Η ομάδα της Ναυπάκτου προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή με ένα σερί 9-1.
Γρήγορα όμως αντέδρασε ο Λόρδος Βύρων και με 14 συνεχόμενους πόντους από τον Γιώτη προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 14-12. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τη Ναύπακτο να προηγείται με 24-26 με συνεχές σκοράρισμα από τον Θεοδώρου και τον Κοτίνη.
Ξανά ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο με 40-36. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δόθηκαν δυνατές μάχες, σε αθλητικά πάντως πλαίσια, κάτω από τα καλάθια και από τις δύο ομάδες που διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη την οποία κέρδισαν τελικά οι αθλητές του Λόρδου Βύρωνα με 52-48.
Από τον Λόρδο Βύρωνα διακρίθηκαν οι Γιώτης, Μαϊόβης, Ασημακόπουλος και Καππές ενώ από τον Π.Α.Σ. οι Θεοδώρου, Κοτίνης, Γκρέκας και Κυρίτσης.
Λόρδος Βύρων (Γρατσινόπουλος): Μαϊόβης 10(2), Αρβανίτης, Ασημακόπουλος, Λεονάρδος, Ρόμπολας Α., Ξουργιάς Α., Γιώτης 29(1), Καππές 7, Ρόμπολας Ε., Πάσσιος 4, Κανάς, Λουκόπουλος.
Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κοτίνης 7(1), Δούρος, Στούμπος, Θεοδώρου 15, Αγγελόπουλος, Σίψας 2, Κυρίτσης 6(1), Γκρέκας 9, Αλεξανδρής, Δημόπουλος 2, Καπετανάκης 6, Νούλας 1.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΤΟΣ.ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ! ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!( ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

re gt twra sxoliazoun para polloi ligoi kante kati