Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ALL STAR GAME ΕΣΚΑΒΔΕ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τις συνθέσεις των ομάδων νότου και βορρά για το all star game παίδων της ένωσής μας. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές των ομάδων που με απόλυτη συνέπεια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου. Πριν ανακοινώσω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πρέπει να τονίσω μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά: 1. Όλοι οι προπονητές ψηφίστηκαν, γεγονός που αποδεικνύει την αλληλοεκτίμηση που έχουν μεταξύ τους 2. Στο νότο ψηφίστηκαν 15 αθλητές και συγκέντρωσαν το απόλυτο των ψήφων (6 ψήφους) δύο (Κατωπόδης, Μουντζούρης) 3. Στο βορρά ψηφίστηκαν 19 αθλητές και συγκέντρωσε το απόλυτο των ψήφων ένας (Μάντζιος).
Η σειρά των αθλητών είναι με το σύνολο των ψήφων που συγκέντρωσε ο καθένας και σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι με αλφαβητική σειρά.
ΝΟΤΟΣ
Κατωπόδης (Δόξα Λευκάδας), Μουντζούρης (Παναιτωλικός), Γιώτης (Λόρδος Βύρων), Θεοδώρου (Ναύπακτος), Καραφασουλής (Αμφιλοχία), Μαυρομάτης (Παναιτωλικός), Μπρανίκας (Δόξα Άρτας), Φωτιάδης (Παναιτωλικός), Δρέλιας (Πήγασος Αγρινίου), Κυρίτσης (Ναύπακτος), Χούσα (Δόξα Άρτας) και Σύψας (Ναύπακτος).
Την ομάδα του νότου θα κωουτσάρουν οι Σταθάτος Γιώργος (Ναύπακτος) και Ψιλιάς Χρήστος (Δόξα Άρτας).
ΒΟΡΡΑΣ
Μάντζιος (ΑΓΣΙ), Βουκελάτος (Άτλας Πρέβεζας), Καρκαντέλος (ΠΑΣ Γιάννενα), Μαρούγκας (ΠΑΣ Γιάννενα), Μάστορας (Παραμυθιά), Τζανής (ΑΓΣΙ), Τσενεμπής (Φαίακας), Σαρρής (Άτλας Πρέβεζας), Παυλογιάννης (Φαίακας), Ζαλοκώστας (Άτλας Πρέβεζας), Παπαγκίκας (Κερκυραικός) και Τσακανίκας (ΑΓΣΙ).
Την ομάδα του βορρά θα κωουτσάρουν οι Αναστασίου Δημήτρης (ΠΑΣ Γιάννενα), Ασπιώτης Αντώνης (Κερκυραικός) και Πολίτης Σπύρος (Άτλας Πρέβεζας) αφού ισοβάθμησαν με 3 ψήφους ο καθένας.
Στη γιορτή αυτή, που θα διεξαχθεί οριστικά τη Μεγάλη Τετάρτη, είναι καλεσμένοι οι πάντες.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί αύριο.
Σας ευχαριστώ όλους.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΄ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 2.00CM KAI NA MHN EXEI ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΄ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΑΜΕ Η ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΌ

Ανώνυμος είπε...

trelaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

an einai axristos re aderfe gt na ton psifisoun???

Ανώνυμος είπε...

pou pezei autos o kardakhs?

Ανώνυμος είπε...

kirie miziko mporeite na grapsete analitika tis psifous ka8e paixti??

Ανώνυμος είπε...

nai ean mporeite
grapse tous

Ανώνυμος είπε...

tn kardakh file m dn tn psifisan epeidi o prponitis tous dn ixere pws n tn xrisimopoihsei k evaze tn tsenempi k enan alon n petane triponta ap to kentro s olo t prwta8lima....

Ανώνυμος είπε...

o pio pshlos sto all star pios einai?

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν ας ευχηθούμε όλοι, επώνυμοι και "ανώνυμοι", το ALL STAR GAME της ΕΣΚΑΒΔΕ να έχει επιτυχία και να γίνει θεσμός. Ας μου επιτραπεί όμως (ως σε "ανώνυμο") να επισημάνω μια παράλειψη της όλης διαδικασίας, πολλή σημαντική κατά τη γνώμη μου, για την οποία όμως, θέλω να πιστεύω, υπάρχει η δικαιολογία της "πρωτιάς" του εγχειρήματος. Αγώνας αθλητικός χωρίς κανόνες και κανονισμούς δεν υπάρχει και γι' αυτό οι πρώτοι που θα έπρεπε να επιλέγονται από τους προπονητές για έναν τέτοιο αγώνα, θα έπρεπε να είναι οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ αφ' ενός γιατί οι διαιτητές είναι οι αρμόδιοι για την τήρηση των κανονισμών του αγώνα και αφ' ετέρου για την τιμή που πρέπει να απονέμεται στους καλύτερους από αυτούς (όσους διαιτήτευσαν παιδικούς αγώνες)με την αναγνώριση από τους προπονητές του έργου τους. Ας μη ξεχνάμε ότι ο τρόπος εφαρμογής των κανονισμών από τους διαιτητές απέναντι σε παιδιά έχει και μία άλλη πολλή σημαντική παράμετρο ίδια με αυτή των προπονητών τους. Την "παιδαγωγική" η οποία δεν σημαίνει κατ' ανάγκη "τιμωρητική". ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΔΑΚΗ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΝΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Η επιλογή των αθλητών έγινε με ψηφοφορία και όχι με το ύψος του κάθε αθλητή. Ο αθλητής Καρδάκης ψηφίστηκε αλλά πήρε λιγότερους ψήφους από τους 12 που τελικά επελέγησαν. Δεν θεωρώ απαραίτητο να ανακοινώσω αριθμό ψήφων αλλά πρέπει ν' αναφέρω τους αθλητές που ψηφίστηκαν αλλά δεν "χώρεσαν" τελικά στη 12δα. Για το νότο: Κορακοβούνης (Πήγασος), Κάτσενος και Φορτοτήρας (Δόξα Άρτας). Για το βορρά : Κασαμπαλάκος και Μπούντας (Άτλας Πρέβεζας), Γεωργίτσης και Ποσποτίκης (ΠΑΣ Γιάννενα), Καρδάκης (Φαίακας), Κάντας (Κερκυραικός) και Τσουμάνης (Καναλάκι). Όσο αφορά τους διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν από την επιτροπή ορισμού διαιτητών της ένωσής μας.

Ανώνυμος είπε...

κ.Μυζίκο. Η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Ένωσής μας, που όρισε, όπως λέτε, τους διαιτητές του αγώνα και τους οποίους ΣΩΣΤΟ θα ήταν να τους ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ αν τους ξέρετε, ελέγχεται για, μεμονωμένους βέβαια, αποτυχημένους ορισμούς διαιτητών του Παιδικού σε πολύ σημαντικούς αγώνες. Γι αυτό στον σημαντικότερο όλων, το ΑLL STAR GAME,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ."Ρώτα τον παθώς"...που λένε και αλλού.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Ο ΣΑΡΡΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 96 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ 95 Ο ΚΑΡΔΑΚΗΣ ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 96 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 2.00CM ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

pou na paei o kardakis re afou exei katevei stous misous agwnes...tagikos

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΡΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογη των παιχτων ειναι καθαρα θεμα των προπονητων. Αν λοιπον δεν τον εχουν δει οι αλλοι προπονητες πως να τον επιλεξουν? Η προωθηση του ειναι καθαρα θεμα της δικιας του ομαδας