Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Νότιος όμιλος 13η αγωνιστική: Πήγασος - Ναύπακτος 54-69, Λευκάδα - Λόρδος Βύρων 54-48, Αμφιλοχία - Δόξα Άρτας 47-57. Βαθμολογία: Παναιτωλικός 19(11) Άρτα 19(12) Ναύπακτος 18(11) Λευκάδα 17(11) Λόρδος Βύρων 17(11) Πήγασος 14(11) Αμφιλοχία 13(11). Ο Παναιτωλικός σίγουρα 1ος ακόμη κι αν χάσει στο τοπικό ντέρμπι με τον Πήγασο. Η Ναύπακτος αν νικήσει σίγουρα 2η, Λόρδος Βύρων 3ος, Άρτα 4η. Αν χάσει και νικήσει ο Λόρδος Βύρων, στην τετραπλή ισοβαθμία: Λευκάδα 2η, Άρτα 3η, Ναύπακτος 4η. Όλα παίζονται.
Βόρειος όμιλος 13η αγωνιστική: Άτλας-Φαίακας 66-52, ΚΓΣ-Καναλάκι 83-70, ΑΓΣΙ-Παραμυθιά 94-53.
Βαθμολογία: ΠΑΣ 21(11), ΑΓΣΙ 19(11), Άτλας 19(11), Φαίακας 17(11), ΚΓΣ 16(11), Παραμυθιά 14(12), Καναλάκι 11(11). Το μόνο ενδιαφέρον, την τελευταία αγωνιστική, αν μπορεί ο ΚΓΣ να καλύψει τη απαγορευτική διαφορά των 19 πόντων και να βγει 4ος.

10 σχόλια:

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

ΑΤΛΑΣ - ΦΑΙΑΚΑΣ 66-52
Ένας τρομερός Βουκελάτος παρέσυρε τον Άτλα σε μια σημαντική νίκη επί του δυνατού Φαίακα. Πέτυχε 30 πόντους και "μάζεψε" 17 ριμπάουτ. Καθοριστική όμως ήταν η άμυνα που "έστησε" ο Πολίτης πάνω στον Τσενεμπή. Έβαλε πάνω του διαδοχικά τους Πλέουρα, Ζαλοκώστα, Μπούντα, Νικολάου να τον κυνηγούν σ' όλο το γήπεδο. Έτσι νευρίασε και βγήκε εκτός ρυθμού. Πέτυχε τους πρώτους 2 πόντους του στο 15΄ με βολές κι έμεινε στο ημίχρονο μ' αυτούς. Στο 30΄είχε 6 πόντους. Ο Άτλας ξεκίνησε πολύ καλά κι "έφυγε" στο 1ο δεκάλεπτο με 9. Ο Φαίακας με 4 τρίποντα (2 του Παυλογιάννη και 2 του Πέτα) μείωσε στο ημίχρονο στους 4. Στο 3ο δεκάλεπτο όμως πέτυχε μόνο 5 πόντους και το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά. Κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους. Από τον Άτλα αμυντικά διακρίθηκαν όλοι αλλά στην οργάνωση κι επιθετικά, τον Βουκελάτο ακολούθησαν οι Ζαλοκώστας, Σαρρής, Πλέουρας και Κασαμπαλάκος. Απ' τον μαχητικό Φαίακα διακρίθηκαν οι Παυλογιάννης, Πέτα και στο τέλος ο Τσενεμπής. Άριστη η διαιτησία των Κανελόπουλου και Κούρτη.
Τα δεκάλεπτα:18-11, 33-29, 45-34 και 66-52.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης) Μπαλάσκας, Νικολάου, Καρατσώλης, Πλέουρας 9(1), Ζαλοκώστας 12, Βουκελάτος 30, Κασαμπαλάκος 2, Μπούντας, Σαρρής 11(1), Δόνος 2.
ΦΑΙΑΚΑΣ (Παπαδάτος) Ζιάκας, Οικονομίδης 1, Τσβέσκοβ 3, Κοσκινάς, Πέτα 14(3), Γκιόκας 3, Παυλογιάννης 16(2), Παπαβλασόπουλος 2, Τσενεμπής 13(1).

Ανώνυμος είπε...

Τα είχαμε ξαναδεί και είχαμε επισημάνει μετά τον αγώνα του Παιδικού ΑΓΣΙ-ΦΑΙΑΚΑΣ, τη σπουδαιότητα που έχει για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του αθλήματος το κεφάλαιο "ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ". Μετά τις αχρηστεύσεις-αποβολές από τους αγώνες με "ΤΕΧΝΙΚΕΣ" ΠΟΙΝΕΣ αθώων και ανυποψίαστων παιδιών-αθλητών, που ως ένα βαθμό οφείλονται και στην "τερατώδη ψυχραιμία-απάθεια" πολλών (πλην ορισμένων όπως π.χ. Αναστασίου-Ασπιώτης) προπονητών, φθάσαμε χθες στο ΑΤΛΑΣ-ΦΑΙΑΚΑΣ στο εξής περιστατικό: ΑΠΟΒΟΛΗ από διαιτητή θεατή ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ, επειδή...θαυμάζοντας ένα από τα πολλά υποδειγματικά σφυρίγματά του (με ένα μάλιστα από αυτά επιδεικνύοντας πυγμή, είχε ακυρώσει το σφύριγμα του συναδέλφου του:"καλάθι και φάουλ" υποδεικνύοντας από το ύψος της Γραμματείας όπου βρισκόταν..."βήματα", αμέσως δε μετά ο διαιτητής που κατελόγισε το "καλάθι και φάουλ" επέβαλε "τεχνική" ποινή στο παιδί που πέτυχε το "καλάθι και φάουλ" για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ!!!διαμαρτυρία για την ακύρωσή του!-26ο λεπτό-2η "τεχνική" ποινή-4ο φάουλ) του είπε για να του εκφράσει το θαυμασμό του: " ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ". Ένα μόνο σχόλιο: Κρίμα για τα απαιδιά που απογοητευμένα και αηδιασμένα εξωθούνται σε αποχώρηση από το άθλημα! ΚΡΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

autos o boukelatos ti 8esh pezei?

Ανώνυμος είπε...

profanos o filos pou pisteuw einai enhlikas anaferetai ston 'athlhth'
tou faiaka lazaro tsenebh gia tis texnikes poines pou tou dothikan kai ton apokalei 'athoo' kai 'anipopsiasto'..... kati pou o en logo athlhths den htan giati an htan den tha EFTUNE TON MPOUNTA MESA STO STOMA (kuriolektika).

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις αχρηστεύσεις-αποβολές από τους αγώνες με "ΤΕΧΝΙΚΕΣ" ΠΟΙΝΕΣ αθώων και ανυποψίαστων παιδιών-αθλητών, που ως ένα βαθμό οφείλονται και στην "τερατώδη ψυχραιμία-απάθεια" πολλών (πλην ορισμένων όπως π.χ. Αναστασίου-Ασπιώτης) προπονητών

Diladi autoi oi dyo proponites ti diaforetiko kanoun?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ...... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

ok paidia opoia omada parei to kupelo sthn eskavde 8a paei panelhnio?

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΚΑΔΑ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ 1
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ - ΓΙΩΤΗΣ Χ
Πολύ καλό παιγνίδι έγινε σήμερα στο κλειστό της Λευκάδας, μεταξύ της ομάδας παίδων της Δόξας και του Λόρδου Βύρωνα. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο δεκάλεπτο δόθηκε σκληρή μάχη πόντο-πόντο. Η Δόξα κατάφερε να αιφνιδιάσει στο δεύτερο δεκάλεπτο και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 25-17, αφού οι παίκτες του Βύρωνα έχαναν σε βιαστικές επιθέσεις σίγουρα καλάθια. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ο Λόρδος Βύρων "γύρισε" το παιγνίδι, αφού βελτιώθηκε και στην άμυνα και στην επίθεση, παίρνοντας ελαφρό προβάδισμα στο σκορ. Όμως στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο οι παίκτες της Δόξας απάντησαν στη ζώνη με τρία τρίποντα και κέρδισαν τελικά το παιγνίδι με 54-48.
Δεκάλεπτα: 10-11, 15-6, 7-16, 22-15.
Δόξα Λευκάδας (Κοσμάς): Πολίτης, Γρηγόρης, Κορφιάτης 4, Κατωπόδης 25(2), Γεωργάκης 2, Λιόλιος 3, Κονιδάρης, Σταύρακας 11(1), Καραπιπέρης 4, Κοψίδας Α., Κοψίδας Τ. 4, Κότσιφας 1.
Λόρδος Βύρων (Γρατσινόπουλος): Μαϊόβης 3(1), Αρβανίτης, Ασημακόπουλος 5(1), Λουκόπουλος, Ρόμπολας Α.,Ξουργιάς Α. 5, Γιώτης 25(2), Καππές 4, Ρόμπολας Ε. 2, Πάσσιος 2, Κανάς 2, Λεονάρδος.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ-ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ.
ΓΙΩΤΗΣ - ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ 0-2,ΑΝ ΛΑΒΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!! Ο ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΧΑΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΟΞΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ!!! ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΒΓΑΖΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ,ΣΤΟΥς ΣΥΜΠΑΙΚΤΕς ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

kl na prosexei pes tou egw pou epksa to mono pou ekana htane na travaei sout kai oute ta misa evaze