Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μεγάλη νίκη και στον τελικό : Άτλας -ΠΑΣ Γιάννενα 68-66

 Παίζοντας μεγάλο μπάσκετ σε  όλη την διάρκεια του αγώνα και με 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων,  η παιδική μας ομάδα  αναδείχθηκε νικήτρια  στην παράταση (58-58 στην κανονική διάρκεια) επι του φαβορί  (στα χαρτιά) ΠΑΣ Γιάννενα, στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας. Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν 15'' πριν την λήξη,   ο Σαρρής έκλεψε την μπάλλα και πάσαρε στον Κασαμπαλάκο που πέτυχε το νικητήριο καλάθι. Οι παράγοντες του ΠΑΣ Γιάννενα έδειξαν να μην κατανοούν ότι  στους αγωνες υπάρχουν νικητές και ηττημένοι   και  με την λήξη είχαν  απαράδεκτη συμπεριφορά.
Λεπτομέρειες του αγώνα και σκορ αύριο.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδια εκεί? Κανένα σύντομο σχόλιο?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι ομάδες με ιστορία πηγαίνουν στον τελικό.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΕΤΑΞΕ"....

Ανώνυμος είπε...

Στον τελικό θα παίξουν δυο ομάδες που 30 χρόνια τώρα πρωταγωνιστουν στο μπασκετ στην ΒΔ Ελλάδα.
Νικητής δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε, υπάρχει : Είναι το μπασκετ στην ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝ.

ΓΙΩΡΓΟΣ Μ ΠΡΕΒΕΖΑ είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...ΕΛΕΟΣ...ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΠΑΣΚΕΤ...Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ....ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΝ..ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΑΘΛΙΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...Ο ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ [ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ],ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.......ΓΙΩΡΓΟΣ Μ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΤΑΣ είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΙΧΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,[ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ],ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΣΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ..ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΗΤΑΝ..ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....[ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ]ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΤΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑ!!ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ "ΠΡΟΣΟΧΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ(ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ ΚΛΠ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ (Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΚΡΗ)

Ανώνυμος είπε...

Για την ‘αξιοπιστία’ και μόνο των όσων γράφονται θα αναφερθώ σε ελάχιστα μονάχα απλά στοιχεία :
1) το κλέψιμο γράφεται ότι έγινε 15’’ πριν τη λήξη ενώ έγινε 3,2’’ στην άκρη του γηπέδου που αμύνεται η Πρέβεζα πριν τη λήξη , αλλά είπαμε… αξιοπιστία μηδέν
2) στη γραμματεία καθόταν δύο παιδιά του ΠΑΣ και ο κ. Μυζίκος . Ο τελευταίος ήταν με σφυρίχτρα στο στόμα για να ειδοποιεί λήξεις επιθέσεων και δεκαλέπτων λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης σε ήχο κόρνας του γηπέδου. Σε όλο το παιχνίδι ο κ. Μυζίκος σφύριζε όταν έληγε ο χρόνος, στην επίμαχη φάση και ενώ το παιχνίδι είχε λήξει, ο κ. Μυζίκος προκλητικά είχε σηκωθεί από τη θέση του και πανηγύριζε το καλάθι που είχε μπει τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο μετά τη λήξη του χρόνου, αλλά σιγά μην σφύριζε.
3) Για τους διαιτητές τι να σχολιάσουμε. Και μόνο το γεγονός ότι οι δύο αυτοί κύριοι είχαν οριστεί και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Πρέβεζα και είχαν σφάξει ΚΑΙ τότε τον ΠΑΣ , και ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΞΑΝΑΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και για τον ημιτελικό, αυτό λέει πολλά. Η δουλειά ολοκληρώθηκε. Ας την πανηγυρίσουν τα παιδιά του Άτλα, άξια η προσπάθειά τους, αλλά ας μην βαφτίζουν το άσπρο μαύρο. Άλλωστε η ζωή κάνει κύκλους και αυτό που συνέβη χθες , με τον τρόπο που συνέβη δε θα ξεχαστεί εύκολα.
4) Όσο για τον ΠΑΣ, με τους Γεωργίτση και Αθανασίου έκτος τόπου και χρόνου, τον Γκόγκο τουρίστα μεταξύ συναυλιών και καμιάς προπόνησης και τον Μαρούγκα στο πάγκο την περισσότερη ώρα λόγω θελήματος των διαιτητών, ίσως δεν αξίζει να ζητάει περισσότερα. Και με 12/33 βολές μπορεί να ψάξει στον εαυτό του για φταίχτη περισσότερο παρά οπουδήποτε αλλού.
5) Συγχαρητήρια στον κ. Πολίτη για το ήθος του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τέλος αυτού.
6) Καλή επιτυχία σε ΑΓΣΙ και ΑΤΛΑ στον τελικό.

Ανώνυμος είπε...

preveza-agsi 3ana ston teliko opws persi...

Ανώνυμος είπε...

esu mikre liga ta logia sou gia ton marougka giati kanenas den asxoli8ike mazi s... k to ti an8rwpos einai o marougkas to xeroun o peruguros tou k i oikogeneia tou tin opoia evrizes epanelimena akoma kai otan vriskosoun ston pagko...kai mila gia ton filarako sou ton zalokwsta pou eiste toso kala paidia ekei sthn preveza pou meta ton agwna i8ele na paixei mpounies m tn playmaker tou pas kanontas tou xeironomies... e giati den t lete afta... k siga tin omada pou exete les k exete vgalei kapoio paixth.. mono agsi exei vgalei eseis eiste apla gia na sas kovei timologia o agsi k o pas... parakalw na dimosieytei to sxolio m kurie muziko..

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Δεν είναι δυνατόν να δίνω απαντήσεις σε ότι ρωτάτε και δεν είμαι υποχρεωμένος να συμφωνώ με όσα γράφονται στα διάφορα site. Την άποψή μου όμως την υποστηρίζω ενυπόγραφα.

Ανώνυμος είπε...

egw mono ena xerw :pas-atlas 66-68!!!!!!ta leei ola........kai an den sas kanei auto 8umi8eite ti egine stin proti fasi.......kai auta pou les eginan otan o agwnas eixe eidei teleiwsei
!!!!

Ανώνυμος είπε...

re mikre esy den isoun pou molis mpike mesa se tria lepta vriskosoun ston pagko epeidh se evgale o marougas me faoul???k meta ton evrizes kai apo tn pagko.. ante tr mazepse ta logia sou giati den se pernei na milas esu... pou otan se eixe fthsei o tsenempis den milages... mono apo dw xereis na ta les... yperprostateyomenos apo ton megalo paragonta sas kurio 8odwri muziko!!!

Ανώνυμος είπε...

den eimai o mikros pou les (mpoountas) kai esi prosexe ti les giati ouse esena se pairnei na milas

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΠΛΗΛΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.... Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ......ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ..... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ....... Ο[ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΣ].......