Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, η Eπιτροπή Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας, μας ανέθεσε την οργάνωση της Προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων (Β όμιλος). Βέβαια άμεση και ουσιαστική ήταν η παρέμβαση του Κώστα Νικάκη και τον ευχαριστούμε. Αυτή τη φάση του πρωταθλήματος οργάνωναν την τελευταία πενταετία οι Ενώσεις της Πελοποννήσου. Εφέτος θα "παλαίψουν" για την πρόκριση οι ομάδες Νέο Σχολείο - ΓΕΑ Ναυπλίου Αργολίδας, Καλαμάτα '80, Sporting Πάτρας και βέβαια η πρωταθλήτρια της Ένωσής μας Άτλας Πρέβεζας.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sugxaritiria ston atla k euxomai na perasei stin 6ada t panelliniou prwtathlimatos

Ανώνυμος είπε...

auth htane h ekplhksh

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρεις και τις ημερομηνίες;

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Το πρωτάθλημα πρόκρισης θα διεξαχθεί 15, 16 και 17 Ιουνίου.

Ανώνυμος είπε...

mia xara

Ανώνυμος είπε...

euxomai kalh tuxh ston atla

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα θα γινει πρεβεζα ακουγεται και η πατρα

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Από που έχεις την πληροφορία;

Ανώνυμος είπε...

απο τη πατρα και την εσκαη

Ανώνυμος είπε...

psemata lete kurie muziko????????? xaxaxaxa

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Είσαι παράγοντας; είσαι μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΗ; είσαι ενδιαφερόμενος; έχεις όνομα; Εγώ προσωπικά μίλησα με τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ κ. Μιχάλη Βιρτζηλαίο, αφού πριν είχε μιλήσει και ο κ. Κώστας Νικάκης. Μου είπε ότι δικαιούμαστε την οργάνωση γιατί τα 5 προηγούμενα χρόνια τις έκαναν ενώσεις της Πελοποννήσου και μου ζήτησε μάλιστα να εξασφαλίσω και λεωφορείο για τις μετακινήσεις των ομάδων από και προς το γήπεδο. Στη συνέχεια μίλησα με την κ. Έλενα Μουάτσου και επέλεξα τις ημερομηνίες 15, 16 και 17 Ιουνίου (ήταν μεταξύ 14 και 18). Με ενημέρωσαν ότι η κλήρωση θα γίνει στις 3 Ιουνίου κι εγώ έκλεισα ξενοδοχείο. Αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι θα με ενημέρωναν. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αν εσύ ξέρεις κάτι νεώτερο γράψτο μαζί με τ' όνομά σου γιατί δίνεις δικαιώματα στον κάθε ........ να γράφει ότι θέλει βγάζοντας τα απωθημένα του.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Οριστικά στην Πρέβεζα η προκριματική φάση του Πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Παρακαλώ όλα τα φιλικά site ν' "ανεβάσουν" σχετικές αναρτήσεις. Όλοι μαζί να στείλουμε άλλη μια ομάδα της ένωσης σε τελική φάση. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

egw gia favori akow NEO SXOLEIO GEA
apo NAFPLIO

Ανώνυμος είπε...

egw gia favori akow NEO SXOLEIO GEA
apo NAFPLIO

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες...ειμαι παικτης του νεου σχολειου και ευχομαι ανεξαρτητως νικητη να διεξαχθει ενα ομορφο,ποιοτικο και με ανταγωνισμο σε αθλητικα πλαισια τουρνουα.Φαβορι δεν υπαρχουν....καμια ομαδα δεν εφτασε ως εδω τυχαια..ολες εχυσαν πολυ ιδρωτα και κουραστηκαν καθ ολη την διαρκεια της σεζον...

Ανώνυμος είπε...

νεο σχολειο γεα ναυπλιου ειναι...οχι νεασ κιου

Ανώνυμος είπε...

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματος η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΚΑΚ που συμμετέχει είναι το "ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΓΕΑ" Ναυπλίου και όχι Νέας Κίου.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 3 χρόνια, οι ανδρικές μας ομάδες ήταν αντίπαλοι στην Γ Εθνική.
Νέο Σχολείο ΓΕΑ -Νικοπολη 68-71
Δεύτερος αγώνας δεν έγινε. Η ομάδα ΝΕΟ Σχολείο -ΓΕΑ είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

ναι το θυμαμαι αυτο το ματς...ειμασταν ατυχοι γιατι ειχαμε χασει πολλα ματς ετσι με μικρη διαφορα..δεν πειραζει...η νικοπολη τωρα σε τι επιπεδο αγωνιζεται?

Ανώνυμος είπε...

Η Νικόπολη αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Έφτασε στην τετράδα. Ο Κρόνος Ιωαννίνων ήταν καλύτερη ομάδα και ανέβηκε δίκαια στην Γ Εθνική.
Blog : nikopolibasket.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

το νεο σχολειο γεα κατεταγει 7ο φετος στην α1 εσκακ πλαισιωμενο ομως απο κατα μεσο ορο 3-4 παιδες με πρωταγωνιστικο ρολο!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας φιλοι του μπασκετ. ειμαι απο καλαματα και εχω να σας πω οτι και εμεις εχουμε εξαιρετικη ομαδα με παιδια παιγμενα ακομα και στη γ' εθνικη πουλιτοπουλος τσελικης και πιστευω οτι θα ειμαστε απο τα φαβορι. παντως οτι και να γινει πιστευω οτι ολες οι ομαδες θα κανουν τουλαχιστον απο μια ηττα γιατι λογικα και ο σπορτιγκ θα εχει καλη ομαδιτσα.

Ανώνυμος είπε...

ναι...μονο που δεν διευκρινισες οτι η ομαδα σας ατην γ εθνικη τερματισε τελευταια με 1 νικη...ετσι παιζω και α2....

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι ενας απλος μπασκετοφιλος...ουτε γιαννιωτης ουτε ναυπλιωτης ουτε πατρινος ουτε τιποτα αλλο...πηρα τις πληροφοριες μου απο εμπιστους ανθρωππους και εμαθα οτι το ναυπλιο εχει καλη και εμπειρη ομαδα δουλεμενη πολυ καλα και δυνατη...η πατρα ειναι σχετικα ψηλη και δυνατη ομαδα αλλα οχι φαβορι...η πρεβεζα εχει ηδη κανει δυο εκπληξεις και δεν αποκλειεται να κανει αλλη μια....γιατι οχι???η καλαματα νομιζω πως ειναι πιο πολυ στριτ ομαδα που απολαμβανει το παιχνιδι και χωρις πολλους φραγμους και ορια...αυτα απο εμενα...πραγματικα καλη επιτυχια σε ΟΛΕΣ τις ομαδες!!

Ανώνυμος είπε...

πρωτο φαβορι ειναι η καλαματα και δευτερο η πρεβεζα λογω εδρας κυριως. πατρα και ναυπλιο ακολουθουν με το ναυπλιο ενα βημα πιο μπροστα. πουλιτοπουλος και τσελικης τα αστερια απο την καλαματα ενω η πρεβεζα ειναι πολυ δεμενη και σκληρη ομαδα

Ανώνυμος είπε...

sto gipedo fenaite to favori paidia oxi sta blog

Ανώνυμος είπε...

πιστευω θα υπαρξει ισοβαθμια..ολες οι ομαδες ειναι καλες...

Ανώνυμος είπε...

i patra pote dn itan aoutsaider

Ανώνυμος είπε...

η ομαδα ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ παρολο που δεν παιζω και ειμαι απο αλλη ομαδα τοπικη δουλευει παρα πολυ σκληρα και ειναι πολυ δεμενοι μεταξυ τους και κανει ενα πολυ σκληρο προγραμμα προπονησης !!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια τι να λεμε τωρα ο ατλας ειναι το πρωτο φαβορι αφου παιζει στην εδρα του

Ανώνυμος είπε...

dn xreiazetai n sizitate g favori oute n katonomazete paiktes xaraktirizwntas ts ws asteria...oles oi 0omades einai e3isou kales dn th vriskontan allwste ekei p vriskontai,edres klp dn paizoun kanena rolo....afiste mas n paixoume mpasket k n kanoume auto p agapame xwris favori asteria klp....autos p a3izei th diakrithei dn xreiazetai n ginetai diafimish apo t internet

Ανώνυμος είπε...

ola tha fanoun sto gipedo paidia!

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι οι ομάδες σ' αυτή τη φάση είναι όλες δυνατές. Πάτρα, Καλαμάτα, Ναύπλιο και Πρέβεζα έχουν παράδοση στο άθλημα. Θα δούμε εξαιρετικά παιχνίδια. Ας μη ξεχνάμε ότι προκρίνεται μόνο ένας και θα είναι αυτός που το θέλει πιο πολύ, αυτός που θα είναι συγκεντρωμένος, αυτός που δεν του αρκεί το πρωτάθλημα στην ένωσή του. Όποιος "χόρτασε" με το πρωτάθλημα στην περιοχή του δεν έχει τύχη στη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ακριβως...αμα αρχιζουμε και λεμε ο ταδε και ο ταδε παικτης αστα να πανε...σε αυτη την ηλικια δεν ξεχωριζει κανεις ιδιαιτερα...λες και λεμε για τον τζορνταν η τον τζαμπαρ

Ανώνυμος είπε...

egine h klirwsh re paidia?

Ανώνυμος είπε...

egine h klirwsh vre paidia?

Ανώνυμος είπε...

prwto neo sxoleio gea deyterh kalamata 3 atlas 4 patra

Ανώνυμος είπε...

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (Νικόπολη Πρέβεζας)
ΤΕΤΑΡΤΗ 15/06/2011
17.00 Ν. ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ-ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
19.00 ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ –ΑΠΣ ΑΤΛΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 16/06/2011
17.00 ΑΠΣ ΑΤΛΑΣ – Ν.ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ
19.00 ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06/2011
10.00 Ν.ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ- ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
12.00 ΑΠΣ ΑΤΛΑΣ – ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ