Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κατώτερη των εμφανίσεων που έκανε στην τελική φάση της ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποίησε η ομάδα του Άτλα με αποτέλεσμα με μια νίκη και δύο ήττες να βρεθεί εκτός τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Γεγονός είναι ότι η πρωταθλήτρια ομάδα του Σπόρτιγκ Πατρών ήταν λίγο καλύτερη, σαφώς πληρέστερη αλλά τεχνικά δεν υπερτερούσε των καλών ομάδων της ένωσής μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ομάδες της Πελοποννήσου έπαιζαν 35 λεπτά ζώνη. Ο προπονητής της ομάδας του Ναυπλίου έβαζε και τα 5 παιδιά στο μπλέ και κατά βάθος νόμιζε ότι έπαιζε μπάσκετ. Δυστυχώς δεν είχαμε το μακρινό σουτ ενώ οι αντίπαλοί μας με μας είχαν τρομερή ευστοχία. Ο Μανέκας μας έβαλε 26 πόντους με 5 τρίποντα χάνοντας μόνο 2 σουτ στο τέλος. Στους άλλους αγώνες έβαζε τους μισούς και με χαμηλά ποσοστά. Ρόλο, προσωπικά πιστεύω, ότι έπαιξε και η διαιτησία. Οι Πελοποννήσιοι σφύριζαν Πελοποννήσιους. Μάλιστα ο Κουτσοδήμος και κυρίως η Τρίγκα σφύριζαν απροκάλυπτα Σπόρτιγκ. Τελικά διαπιστώσαμε ότι οι διαιτητές της ένωσής μας είναι με διαφορά καλύτεροι.
ΑΤΛΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 53 - 64. 
16-18, 27-36, 38-50, 53-64.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης) Βλάχος 1, Μπαλάσκας, Νικολάου, Καρατσόλης, Πλέουρας 2, Ζαλοκώστας 16, Βουκελάτος 16, Κασαμπαλάκος 7, Μπούντας 2, Σαρρής 5, Δόνος, Διαμάντης 4(1).
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Γκοργκόλης, Γιατράς) Γαλάνης 2, Καλλιακμάνης 4, Κοτσώνης, Παπανικολόπουλος 7(1), Ροκανάς 19, Γιαννόπουλος, Παπαδημητρίου, Γεωργακόπουλος 4, Μανέκας 26(5), Στάικος 2, Μαρλαφέκας, Χριστοφιλόπουλος.
Εξαιρετικοί παίκτες οι Παπανικολόπουλος, Ροκανάς, Γεωργακόπουλος και Μανέτας.

ΑΤΛΑΣ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 53 - 62.
16-16, 32-32, 40-41, 53-62.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης) Βλάχος, Μπαλάσκας 3, Νικολάου, Καρατσόλης, Πλέουρας 2, Ζαλοκώστας 15, Βουκελάτος 10, Κασαμπαλάκος 9, Μπούντας 1, Σαρρής 2, Δόνος, Διαμάντης 11.
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Τοκατλίδης) Τοκατλίδης 17, Στεργίου, Παλλαδινός, Μανιτάρας, Λεβέντης 7, Μαυροθαλασσίτης, Ζυμπίδης, Αυγουστόπουλος 15, Παπαβασιλείου 8, Ντόντος 13, Προκοπίου 2, Σέρφας.
Εξαιρετικοί παίκτες οι Τοκατλίδης, Αυγουστόπουλος και Ντόντος.

ΑΤΛΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 69 - 64.
10-16, 26-31, 42-46, 69-64.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης) Βλάχος 2, Μπαλάσκας , Νικολάου 3(1), Καρατσόλης, Πλέουρας, Ζαλοκώστας 2, Βουκελάτος 15, Κασαμπαλάκος 30, Μπούντας , Σαρρής 9, Δόνος, Διαμάντης 8.ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αβδάλας, Παυλής) Μούντανος Γ. 2, Τσελίκης 14, Ηλιόπουλος, Αντωνόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πουλουπάτης 2, Σκόκσας 2, Λώλος, Μούντανος Ι. 10(2), Πολιτόπουλος 30(2),Παπουτσής 4.
Τεράστιος παίκτης ο Πολιτόπουλος.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kanena videaki exete vgalei n to anevaseto sto youtube omos ekane perudi o agsi n doume pws pezoun oi omades

Ανώνυμος είπε...

den nomizw oti htan toso tyxeros....giati sthn kalamata evale xana 5 tripoda???

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε και εμεις το τουρνουα της πρεβεζας ως γονεις και οφειλω να ομολογησω οτι η ομαδα του σπορτιγκ ηταν με διαφορα η καλυτερη ομαδα. πληρεις, ψηλοι, δουλεμενοι πολυ καλα και κατα τη γνωμη του ιδιου μας του προπονητη με εναν αρκετα εξυπνο προπονητη που οποτε η ομαδα του κολλαγε ηταν εκει για να βρει μια λυση. δεν ειναι τυχαιο ότι στους τρεις αγωνες ξεχωρισε και ενα διαφορετικο παιδι, με εμας ηταν ενας γιαννοπουλος που δεν τον γνωριζαμε καθολου ενω με το ναυπλιο ηταν εκπληκτικος ο παπανικολος. συγχαρητηρια και καλη επιτυχια στη κυμη γιατι την αξιζουν αφου γνωριστηκαμε απο κοντα και ειναι εκπληκτικα παιδια τοσο ο προπονητης τους οσο και ο εφορος τους

Ανώνυμος είπε...

eixane kanena polu pshlo 2metro?

Ανώνυμος είπε...

εγω θα πω τι ειδα με τα ματια μου...

ατλας πρεβεζας...ομαδα που προφανως δεν αξιζε να βρισκετε στο πανελληνιο,οσο για τη συμπεριφορα ορισμενων και ειδικα του βουκελατου ας μην μιλησω,ρεζιλευει το αθλημα που ολοι αγαπαμε και υπηρετουμαι.

νεο σχολειο γεα...η πιο μπασκετικη ομαδα αλλα επειδη δεν ειχε καθολου βαθος παγκου εχανε τις διαφορες που επερνε στις αρχες των αγωνων.

καλαματα 80...εξαιρετικα παιδια αλλα οχι και τοσο καλη ομαδα...ο τσελικης η μεγαλυτερη απογοητευση του τουρνουα,οσο για τον πολιτοπουλο που ολοι καναμε θεο δεν πεζει αμυνα και με τοσο αργα ποοδια δεν θα παιξει ποτε μπασκετ αξιωσεων καθως δεν εχει φοβερο υψος ετσι ωστε να καλυπτει αυτο το μειονεκτημα.

σπορτιγκ πατρας...καλη επιτυχια...



α,και κατι αλλο,ο μανεκας θα γινει μεγαλη παιχτουρα


ελπιζω ο διαχειρηστης του ιστιολογιου να δημοσιευσει το σχολιο μουκαθως απλως λεω τη γνωμη μου και εχουμε ελευθερια αποψεων!

Ανώνυμος είπε...

ο μανεκας σας εβαλε 26 γιατι δεν ξερετε αμυνα...το ναυπλιο που τον επαιξε box and one δεν εβαλε τιποτα σχεδον!

Ανώνυμος είπε...

γιατι μιλατε ετσι για τον προπονητη του ναυπλιου....σας εθιξε προσωπικα???γιατι εσεις τον θιγετε!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύω τις απόψεις σας αν και είναι ανώνυμες. Πρώτα απ' όλα θέλω να τονίσω ότι δεν θίγω κανένα. Ο προπονητής του Ναυπλίου ήταν εξαιρετικός προπονητής αλλά θυσίασε το θέαμα διεκδικώντας το αποτέλεσμα. Εσένα δεν σου έκανε άσχημη εντύπωση βλέποντας 5 παιδιά σε παράταξη μέσα στο μπλέ; όλοι το συζήτησαν. Οι ομάδες ήταν ισοδύναμες με πολύ μικρές αποκλίσεις. Ένα μικρό προβάδισμα είχε το σπόρτιγκ. Αν ο Άτλας έπιανε την απόδοση που είχε στο final four της εσκαβδε, η ομάδα του Ναυπλίου δεν θα είχε καμμία τύχη. Όσο αφορά την ομάδα της Καλαμάτας ήταν πληρέστερη από το Ναύπλιο, πάντα κατά τη γνώμη μου. Ο Άτλας είναι πολύ καλή ομάδα αλλά τον "έπνιξε" το άγχος της έδρας και η διαιτησία των διαιτητών της Αργολιδοκορινθίας. Όσο αφορά τη συμπεριφορά του αθλητή μας άσε να απασχολεί εμάς το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

οταν μεσα στο ναυπλιο επαιζε γεα-οιακας και επαιζαν 40 λεπτα ζωνη γτ δεν μπορουσαμε να σουταρουμε δεν ειπαμε τιποτα...βελτιωσαμε το σουτ μας...και επισης αν επαιζε το ναυπλιο οπως στον τελικο εσκακ θα εβγαινε στην τριαδα ολης της ελλαδας...μπασκετ για σεμιναριο απλως στο πανελληνιο ειμασταν απειροι και αγχωμενοι...για το τελος συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες αξιζαν πραγματικα!

Ανώνυμος είπε...

o politopoulos poso upsos exei?

Ανώνυμος είπε...

1.93 περιπου

Ανώνυμος είπε...

kurie muziko sas parakalw apanthste mou den 8a eprepe sto paidiko na apagoreuete h zwnh kai na pezoun oloi man to man gt alliws dern fainete to talento tou paixth eidika twn pshlwn