Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ

Πάλι εφέτος η Νικόπολη θα παρουσιάσει μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και σε πολύ μικρές ηλικίες. Κι εφέτος ο Νεκτάριος Βαβέτσης θα χρειαστεί να "μάθει μπάσκετ" σε αρκετά νέα παιδιά. Είναι λογικό άλλωστε αφού το ΔΣ έχει αποφασίσει να στηρίζεται η ομάδα σε δικά της παιδιά, κάθε χρόνο θα ανεβαίνουν στην ομάδα ανδρών οι παίδες που γίνονται έφηβοι. Αυτό το γεγονός αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τα νέα παιδιά αφού μπορούν να συνεχίσουν ν' ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν. Βέβαια θα υπάρχει πάντα μια επιφύλαξη για το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν αφού κύριος στόχος είναι το σχολείο και τα μαθήματά τους. Από εφέτος, με απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ, είναι υποχρεωτική η παρουσία δύο "πιτσιρικάδων" στην δωδεκάδα των ομάδων της Α1 και από του χρόνου τέσσερις (απόφαση της ΕΟΚ). 
Η ομάδα : 
ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ : Βασιλειάδης Α, Τζώρας Ν(16), Ντούσιας Σ(16), Ζαλοκώστας Ι(15).
ΓΚΑΡΝΤ : Πολίτης Σ (αρχηγός), Εξαρχόπουλος Ε, Τσιτσώνης Κ, Λίγκος Γ, Πολίτης Ι, Σκανδάλης Θ, Μαρούλης Μ, Κρεμμύδας Γ(17), Σακκάς Χ(16), Δενδρινός Ν(16), Πλέουρας Η(15).
ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ : Σωτηρίου Γ, Κωτσάκης Χ(18), Μπουτόπουλος Σ(16), Βλάχος Χ(15).
ΣΕΝΤΕΡ : Polymeros Ivitsa, Βουκελάτος Π(15).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Βαβέτσης Νεκτάριος. 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : Τσιτσές Γρηγόρης.
ΕΦΟΡΟΙ : Πιστιόλας Ηρακλής, Τέφας Βασίλης.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΚΟ ΡΟΛΟ.Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΚΑΒΔΕ.Ο ΚΟΟΥΤΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΑΕΙ Κ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ Κ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΑΜΠΑΛΟΣ ΜΕ 3 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗ 1 ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟ 2-3 ΚΑΙ ΤΣΙΤΣΩΝΗ 2-3 ΕΝΑΛΛΑΞ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 33ΧΡ ΟΧΙ 23 ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.