Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ARTASPOR

Το ΔΣ της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ οφείλει να απαντήσει στις δηλώσεις του κ. Κωσταπαππά επίσημα και μέσα απ' αυτό το blog μέσω του γγ του συλλόγου κ. Θεόδωρου Μυζίκου.
Φίλε Γιώργο έκανες ένα ατόπημα. Στη δήλωσή σου είπες ότι έχεις σεβαστεί τους αντιπάλους σου αλλά ο σχολιαστής του site (δεν φαντάζομαι να υπήρξε δικός σου υπαινιγμός) έγραψε ότι η ΝΙΚΟΠΟΛΗ δεν σεβάστηκε τον αντίπαλό της. Όπως ξέρεις δεν ήμουν στον αγώνα όμως τον αγώνα παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος κ. Τσεκούρας, ο έφορος προμίνι κ. Μπέλλος και πολλοί γονείς που τυχαίνει να είναι παλιοί αθλητές και προπονητές. Η εικόνα που μου μετέφεραν είναι εντελώς διαφορετική απ' αυτή που παρουσιάζεται μέσα απ' τις δηλώσεις σου.
1ο Δεν είπες ότι τα παιδιά ήταν της ίδιας ηλικίας και οι αναγνώστες νόμισαν ότι έπαιξαν μεγάλοι από τη μια μεριά και "λιλιπούτειοι" από την άλλη.
2ο Δεν είπες ότι τα παιδιά της ομάδος σου ήταν πιο μεγαλόσωμα εκτός 2 αθλητών της Πρέβεζας.
3ο Δεν εξήγησες στους αναγνώστες τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος προμίνι που απαιτεί ισόχρονη συμμετοχή για όλα τα παιδιά, κανονισμό (κι όχι φιλοσοφία του Πύρρου) που ο προπονητής της Πρέβεζας κ. Λιόντος εφάρμοσε κατά γράμμα. Μάλιστα ο καλύτερος παίκτης Θωμάς Πιστιόλας (Νο 15) και 1ος σκόρερ της ομάδας έπαιξε μόλις 16 λεπτά και πέτυχε μόνο 9 πόντους. Για να καταλάβεις τι θέλω να πω ο Πιστιόλας στον τελικό μίνι 97 πέτυχε 9 πόντους αγωνιζόμενος με παιδιά μεγαλύτερά του κατά 2 χρόνια.
4ο Γιώργο το άθλημα είναι από τη φύση του ανταγωνιστικό κι αυτός ο μικρός ανταγωνισμός είναι ένα από τα κίνητρα που φέρνει τα παιδιά στα γήπεδα. Και μη μου πεις ότι εσύ δεν ανταγωνίζεσαι τις άλλες ομάδες της Άρτας γιατί ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. 
Δηλαδή εσύ τι θα μπορούσες να κάνεις σ' ένα παιχνίδι που έληξε 12 - 94. Θα έλεγες σε 12χρονα να κάνουν στην άκρη. Να μην τρέξουν. Να μη βάλουν τη μπάλα στο καλάθι. Και για να κλείσω, κάποια απ' αυτά τα 12χρονα μου είπαν ότι και να άφηναν μόνους τους αντιπάλους τους δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρουν. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο σεβασμός κατακτιέται και δεν δωρίζεται φίλε Γιώργο. Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ σέβεται πάνω απ' όλα το άθλημα που υπηρετεί με πάθος τόσα χρόνια. Κι εσύ το ξέρεις.
Θα σε περιμένω για τη ρεβάνς. Θεόδωρος Μυζίκος.
Τα ανώνυμα σχόλια δεν εκφράζουν αναγκαστικά τη διοίκηση του συλλόγου κι όσα δεν είναι υβριστικά δημοσιεύονται.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ Ο ΜΥΖΙΚΟΣ ...
ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ... Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο ΜΥΖΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ανώνυμε σ' ευχαριστώ. Όλα τα παιδιά αθλούνται σε μια ακαδημία. Όταν έρχονται σε ηλικία να ενταχθούν σε αγωνιστικά τμήματα χωρίζονται με την ηλικία τους κι έτσι οι γεννημένοι σε άρτιες ηλικίες εντάσσονται στη Νικόπολη και οι περιττές στον Άτλα έτσι Νικόπολη είναι οι γεννημένοι 1996, 1998 και Άτλας οι γεννημένοι 1997, 1999 κοκ Δηλαδή αυτοί που έρχονται τώρα γεννημένοι το 2000 θα είναι Νικόπολη. Ας το εφαρμόσουν κι άλλα συνεργαζόμενα σωματεία. Φέρνει επιτυχίες. Στις αντρικές ομάδες υπάρχει αυτοδιοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΛΑ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Α1 ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΡΤΙΝΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ Α2 και στην Β΄. ΣυΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

9 omades pou sthn arta?

Ανώνυμος είπε...

H AΡΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΑΠΑΠΠΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΙ ΟΥΤ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ .ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΠΑΠΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΑ ,ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΡΤΙΝΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw me ton teleutaio ante na ftiaksoume mia omada kai n thn pame pshla

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ Ο ΣΗΜΕΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ΄99 ΜΕΤΑΞΥ ΠΥΡΡΟΥ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΠΑ Κ, ΛΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΝΤΟ Η ΤΡΙΠΟΝΤΟ .ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΟΛΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ [ΤΕΛΕΙΑ] ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΓΡΑΜΜΗ.ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κ. ΚΩΣΤΑΠΑΠΠΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΧΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ, 7ΚΑΙ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ .ΙΣΟΧΡΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ,ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ .ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΗΜΕΝΑ ΤΟ 1999 ΚΑΙ 2000 .ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΣΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 98 ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ Ο Κ. ΚΩΣΤΑΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ Β Α Σ Ι Κ Α ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Παρακαλώ να μην υπάρξει συνέχεια επί του θέματος γιατί έχει λήξει μετά την ανακοίνωση στο ARTASPOR. Ευχαριστώ.