Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Για το παιδικό πρωτάθλημα ο υπερόπτης ΑΤΛΑΣ αν και ξέφυγε με 18 πόντους διαφορά στο 3ο 10λεπτο τελικά νίκησε μόνο με 56 - 51 τη ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και κατάλαβε ότι δεν θα είναι περίπατος η πρόκριση στη 2η φάση. Χαρακτηριστικό το ότι δέχτηκε 36 πόντους από ένα παίκτη, το Σταύρακα.
Οι 98ρηδες της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ αποδείχτηκαν πολύ μικροί να αντιμετωπίσουν τους ιδιαίτερα ογκώδεις!!! 96ρηδες Βονιτσάνους και υπέκυψαν με 33 - 74. Είναι μεγάλη διαφορά τα 2 χρόνια σ' αυτές τις ηλικίες. 
Καναλάκι - Πρωτέας Ηγουμενίτσας 81 - 59.
Στο τουρνουά ομάδων Α1 της Πρέβεζας ο ΑΤΛΑΣ ήταν καλός στο 1ο ημίχρονο κόντρα στο εκ των φαβορί σύνολο του ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (μάλιστα νίκησε στο 2ο 10λεπτο με 10 - 8) αλλά μετά τον τραυματισμό του Κάρτσακλα κατέρρευσε για να ηττηθεί τελικά με 31 - 65 (ημίχρονο 22 - 29).
Το 2ο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό. Νικόπολη και Καναλάκι στηρίζονται εφέτος κυρίως σε νέα παιδιά. Στο ημίχρονο το Καναλάκι ήταν μπροστα με 33 - 35. Στο 3ο 10λεπτο η Νικόπολη με ένα επί μέρους 25 - 12 πέρασε μπροστά με 58 - 47. Στο 4ο 10λεπτο ξέφυγε και με 20 πόντους (69 - 49) για να νικήσει τελικά με 77 - 65.
Αύριο στις 5 ΑΤΛΑΣ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ και στις 7 ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΒΟΝΙΤΣΑ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 15-16 ΕΤΩΝ

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ανώνυμε μη νομίζεις ότι εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη γενική εικόνα της παιδικής ομάδας (φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι στους μικρούς) αλλά υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες. Ήταν το πρώτο φιλικό ή επίσημο παιχνίδι. Είχαμε ελλείψεις (2 ψηλοί και ο βασικός άσσος). Σαρρής και Διαμάντης ήρθαν στο ημίχρονο. Βγήκε ο Μπούντας πολύ νωρίς με 5 φάουλ (έκανε μόνος του άμυνα στο 1ο ημίχρονο). Ας περιμένουμε το 2ο παιχνίδι κι ας κρίνουμε μετά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΝΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ .ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησω κατι κυριε μυζικο...εχετε ανεβασει στο youtube κατι που να αφορα το πανελληνιο πρωταθλημα παιδων που διεξυχθη στην πρεβεζα??

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ποτέ δεν έχω "ανεβάσει" τίποτε εκτός αυτά που γράφω σ' αυτό το blog και μερικά σχόλια παλαιότερα στο blog του αγσι. Πάντοτε επώνυμα. Αν κάποιος χρησιμοποίησε κάπου το όνομά μου θα ήθελα να με ενημερώσετε.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ανώνυμε εκτός του ότι είσαι βιαστικός είσαι και άδικος. ΥΠΟΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

οχι πληροφοριακα ρωταω..ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΣΙΜΟ,ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ελπίζω τα παιδιά αυτά να σε διαψεύσουν κατηγορηματικά.