Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δύο αγώνες έγιναν το Σάββατο για το παιδικό πρωτάθλημα (δ΄ όμιλος). Στη Βόνιτσα ο Άτλας εύκολα νίκησε με 37 - 58 κι επιβεβαίωσε ότι είναι το φαβορί για την 1η θέση του ομίλου. Η 2η θέση θα κριθεί μεταξύ Βόνιτσας και Λευκάδας, η οποία δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο (29 - 29) αλλά τελικά νίκησε τους 98ρηδες της Νικόπολης με 61 - 38. Και θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια αφού θεωρώ εωξαιρετικά δύσκολο να νικήσει κάποια τον Άτλα ή να χάσει από τη Νικόπολη. Η βαθμολογία σε 2 αγώνες: Άτλας 4, Βόνιτσα 3, Λευκάδα 3, Νικόπολη 2.
Την Κυριακή, για το τουρνουά προμίνι (μίνι 99) η Πρέβεζα νίκησε τη Δόξα Άρτας με 92 - 47. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί (2ο δεκάλεπτο δηλ. 2η πεντάδα 16-16) αλλά στάθηκε αδύνατο να κοντράρει την ομάδα της Πρέβεζας που διαθέτει πληρότητα και πολλούς καλούς παίκτες (Πιστιόλας 36, Μπέλλος 12, Λογοθέτης 11, Σπυράκος 10 πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων αν κι σκόραραν όλοι). Κι απ' τη Δόξα πολλά παιδιά απειλούσαν και σκόραραν επίσης όλοι (Μπούγιας και Σκούλιος από 14).
Θα κλείσω μ' ένα σχόλιο. Αν η ομάδα ανδρών της Βόνιτσας παίξει και στο πρωτάθλημα όπως σήμερα με την Αναγέννηση Φλόγα τότε θα κάνει περίπατο εκτός αν ο ΑΟ Αγρινίου είναι κι αυτός διαστημικός. Ευχαριστώ. Θεόδωρος Μυζίκος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑ???ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ???

Ανώνυμος είπε...

κυριε μυζικο .... βλεπετε καποιο φαβορι φετος .... αναφερετε τις 4-5 ομαδες που μπορουν φετος να φτασουν εως το FINAL-FOUR... ποιοι πρωταγωνιστουν σε νοτο και ποιοι σε βορα??? !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Αν και είναι νωρίς σαφώς και υπάρχει εικόνα σε όλους τους ομίλους παιδικού πρωταθλήματος και μίνι '99. Θα γράψω τι βλέπω σε λίγο.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Κρίνω απ' τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα αλλά και την εν γένει παρουσία των ομάδων στο μπαρελθόν.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΚΑΙ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΠΕΡΝΑ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΠΥΡΡΟ, ΔΟΞΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΠΕΡΝΑ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ Ο ΑΤΛΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Η 2Η ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ζ΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΚΙ
Η΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΑΚΑΣ.
Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ : ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ Γ΄ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Το σημαντικότερο στο πρωτάθλημα αυτό είναι η συμμετοχή και είναι παρηγορητικό το ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες η συμμετοχή είναι μεγάλη. Μακάρι να έχουμε εκπλήξεις και να διαψευστώ.