Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Στα επίσημα και για το πρωτάθλημα μίνι '99 : ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ - ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 12 - 94, χωρίς σχόλια.
Στο τουρνουά ο ΑΤΛΑΣ νίκησε εύκολα το ΚΑΝΑΛΑΚΙ με 80 - 55 κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στο 1ο (26-12) και στο 4ο (22-7) 10λεπτο. Έδειξε ότι "ήρθε για να μείνει". Πολύ καλή δουλειά από το Ροντογιάννη. Και το ΚΑΝΑΛΑΚΙ όμως του Τζομάκα δεν πρόκειται να απειληθεί.
Η ΒΟΝΙΤΣΑ νίκησε εύκολα τη ΝΙΚΟΠΟΛΗ με 70-53. Προσωπικά πιστεύω ότι έχει πολύ καλύτερη ομάδα απ' τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα και το πληρέστερο ρόστερ που μπορεί να διαθέτει ομάδα στην ένωσή μας. Και βέβαια προπονητή τον Παπίρη. Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ με 6 νέους αθλητές στο ρόστερ της πιθανώς να έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σ' αυτό το πρωτάθλημα. Με προπονητή το Βαβέτση είναι σίγουρο ότι θα παίξει σκληρή άμυνα, θα πιέζει 40 λεπτά και θα είναι τετράδα.



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

8a ginei kanena filiko tou atla h ths nikopolhs?

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του Γ. Κωσταπαππά, προπονητή του Πύρρου:

"Προς αποφυγή λάθος εντυπώσεων, η φιλοσοφία της Ακαδημίας Πύρρος (μόλις τρία χρόνια στο χώρο) είναι να παίρνει μέρος στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα απόκτησης σε όλα τα παιδιά μπασκετικής φιλοσοφίας και εμπειρίας.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα πρωταθλήματα αυτών των ηλικιών με γνώμονα τα επιστημονικά δεδομένα που βασίζονται στη θεωρία της ισόχρονης συμμετοχής των παιδιών και όχι στη φιλοσοφία των αντρικών ομάδων (συστήματα - μεγάλος χρόνος συμμετοχής των καλυτέρων - κυνήγι διαφοράς στο σκορ).
Σαν ομάδα, τα λίγα αυτά χρόνια στο χώρο του μπάσκετ, σεβαστήκαμε τους αντιπάλους μας, κυρίως των μικρών ηλικιών"

artasport.gr

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ .11 ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ 11 ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.1.Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.ΣΤΟ 3 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ 2 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 4 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΧΡΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΖΗΜΙΟ Η ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ.ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ ΟΜΑΔΑ Η ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ 98 ΜΕΤΑ ΝΙΚΟΠΗΣ Σ.ΑΓ ΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 30 ΠΟΝΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ 97 ΑΤΛΑΣ -ΣΑΓ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ .ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ .ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΖΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Π.Χ ΑΓΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΦΑΙΑΚΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο κ. ΚΩΣΤΑΠΠΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ.
Αλλά τι περιμένειες από άνθρωπο που φτιάχνει Συλλόγους και Ακαδημίες μπασκετ για την κονόμα.
Καλυτερα να μη κάνει δηλώσεις. Αλλά προφανώς πρέπει κάτι να πει στους γονείς των παιδιών για να δικαιολογήσει τα 200αρια της χρονιάς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚ/ΓΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η 4 ΑΔΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.