Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ

ΦΑΙΑΚΑΣ - ΑΓΣΙ = 61 - 87
ΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΑΣΤΑΚΟΣ = 50 - 69
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΙΟΝΙΟΣ = 52 - 64
ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΑΤΛΑΣ = 79 - 69
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ = 75 - 55
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑ = 89 - 48!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o panaitwlikos den exei tous idious paixtes pou eixe sthn g e8nikh/????????

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Μόνο ένας αθλητής συνεχίζει από την περυσινή του ομάδα. Έχει μια πολύ καλή πεντάδα και από πίσω έφηβους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΥΖΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ -ΑΤΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΄΄

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Παρακολούθησα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με σασπένς και πολύ "όμορφες" ενέργειες από τους αθλητές και των 2 ομάδων. Η Νικόπολη είναι ικανή να νικήσει τον ΑΟ Αγρινίου την επόμενη αγωνιστική. Ο Άτλας με τέτοιες εμφανίσεις είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην κατηγορία. Αν ενωθούν οι 2 ομάδες την επόμενη χρονιά και με κάποιες επιστροφές θα υπάρχει ένα πληρέστατο σύνολο ώστε με μικρό κόστος θα οδηγήσει την Πρέβεζα στη Γ΄ Εθνική. Δεν θέλω ν' αναφέρω ονόματα αθλητών γιατί δεν θέλω ν' αδικήσω κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΜΥΖΙΚΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΒΕΤΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΚΤΟ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΟΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

εφοσον ο ατλασ επαιξε στα ισια την νικοπολη κυριε μυζικο με τετοιεσ εμφανισεισ γιατι να μην χτυπησει και αλλεσ μεγαλυτερεσ ομαδεσ εφοσον κοντραρε στα ισια την νικοπολη και οτι η νικοπολη συμφωνα με τα δικα σασ δεδομενα θα κοντραρει το ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και συμφωνω και εγω με τον προηγουμενο σχολιαστει τον ανωνυμο οτι δεν ειναι συμπεριφορα προπονητη αυτη του κυριου βαβετση προσ αντιπαλη ομαδα και ποσο μαλλον σε φιλικο σωματειο οπωσ ο ατλασ και η νικοπολη αδελφικα σωματεια δεν ξερω εαν συμφωνειται εσεισ με ολη την κατασταση?

Ανώνυμος είπε...

re paidia paidia ti eipe o babetsis gia ton atla????