Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Για το εφηβικό πρωτάθλημα ΑΤΛΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ 60 - 90. Εύκολο απόγευμα για τους έφηβους της Νικόπολης που με πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Μπουτόπουλος 20, Βουκελάτος 15, Τζόκας 13, Κρεμμύδας 13, Τζώρας 11) έβαλε στόχο για τετράδα. Προπονητής ο Σπύρος Πολίτης. Στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το Καναλάκι στην Πρέβεζα.
Για το Β΄ όμιλο στο μίνι '99 ΛΕΥΚΑΔΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ 20 - 0. Η Αμφιλοχία είχε 9 αθλητές και σύμφωνα με την προκήρυξη μηδενίστηκε. Ευτυχώς συνεχίζει με τα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί στόχος είναι να παίζουν τα παιδιά.
Για το Γ΄ όμιλο του παιδικού (μας ενδιαφέρει γιατί θα τους "βρούμε" στη β΄ φάση) ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ - ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 47 - 41.

11 σχόλια:

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Παιδιά είναι ένα φιλικό παιχνίδι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Πέρυσι οι έφηβοι απειλήθηκαν όχι επειδή ήταν καλύτερη η περυσινή παιδική ομάδα αλλά επειδή ήταν χειρότερη η εφηβική. Αν καταλάβατε δεν κρίνω την παιδική ομάδα. Και οι δύο ομάδες ομάδες όμως θα διακριθούν στα πρωταθλήματά τους. Θα είναι και οι δύο τουλάχιστον τετράδα.

Ανώνυμος είπε...

η παιδικη εχει πολυ μικροτερα παιδια φετοs 97 τα περισσοτερα παιδια με 3 και 4 χρονια διαφορα 93- 94 απο το εφηβικο δεν υπαρχουν περιθωρια συγκρισειs τι φιλικοσ αγωνασ ηταν αυτοs.ενασ χρονοs διαφορα και παλι η διαφορα ειναι μεγαλη σκεφτειτε 3 και4 χρονια.και το αλλο που το παs γιατι επαιζαν τοσο πιεστικα αφου ηταν φιλικο πιεση και στο τελοσ που η διαφορα ηταν στουσ 30.μου ερχεται στο μυαλ ο ο περυσινοσ αγωνασ παιδικου ατλα με την δευτερη ομαδα των 6 παιδιων που πιεζονταν μεχρι το τελοσ ανελεητα λεσ και ηταν ομαδα αντιπαλου σωματειου με διαφορα τεραστια στο σκορ εναντιον μιαs ομαδαs με 6 παιχτεσ με προπονητη παλι τον κυριο πολιτη ασκονταs πιεση μεχρι το τελοσ οπωσ και στο χθεσινο παιχνιδι οδηγωνταs την ομαδα των 96 σε διαλυση παιδια απογοητευμενα απο την συμπεριφορα τηs αντιπαλου ομαδαs που ανηκει στον ιδιο συλλογο .για ποιο φιλικο μιλαμε .αs ειμαστε καποια στιγμη ειλικρινειs με τουs εαυτουσ μαs.παρακαλω να δημοσιευθει το σχολιο μου ,ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

αυτα για το ευκολο απογευμα και τα περι φιλικου .ειναι κριομα για τα μικρα παιδια

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

O τρόπος διεξαγωγής του εφηβικού πρωταθλήματος δεν επιτρέπει στους συλλόγους να έχουν ειδικό τμήμα εφήβων. Έτσι όσοι προπονούνται με το αντρικό είναι προπονημένοι ενώ οι άλλοι συναντώνται ουσιαστικά στο γήπεδο. Ο προπονητής θέλει να περάσει ορισμένα πράγματα και είναι αναγκασμένος να το κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όσο αφορά την παιδική μας ομάδα ήταν συνειδητή επιλογή του προπονητή και της διοίκησης να παίξουν αυτό το παιχνίδι γιατί τα παιχνίδια της α΄ φάσης του παιδικού είναι πολύ εύκολα γι αυτούς και χρειάζονται πιο δυνατά παιχνίδια. Μάλιστα η παιδική ομάδα μέσα σ' ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι άφησε άριστες εντυπώσεις και έπαιξε στα ίσια στο 1ο ημίχρονο τους έφηβους. Για το κομμάτι του σχολίου που αφορά τους 96ρηδες ήταν διαφορετική περίπτωση γιατί ήταν αγώνας μεταξύ παιδικών ομάδων και ήταν κάπως άκομψο. Για κάποια παιδιά (κυρίως για κάποιους γονείς) λειτούργησε αρνητικά. Λάθος γιατί στη ζωή τους δεν θα είναι όλα ρόδινα. Και η ενασχόληση με τον αθλητισμό σε προετοιμάζει και γι' αυτό. Αλλά γι αυτούς που πραγματικά αγαπούν το άθλημα λειτούργησε θετικά. Είναι εδώ και συνεχίζουν "να φωνάζουν παρών" (Πάσχος, Χρήστου, Νταής, Μάρης, Σαρρής). Σταματήστε λοιπόν να κοιτάτε τα σκορ και εστιάστε στη συμμετοχή των παιδιών.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Συγνώμη Μάριε. Υπάρχει και 6ος παίκτης 96ρης που συνεχίζει. Ο Μάριος Πετρόπουλος.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Το θέμα έχει λήξει. Δεν αξίζει τον κόπο να δώσουμε συνέχεια. Ότι άποψη έχει ο οποιοσδήποτε και για οποιονδήποτε μπορεί να γράφει επώνυμα και θα δημοσιεύεται. Είναι δειλία να κρύβεται κάποιος πίσω από την ανωνυμία. Ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε όλους. Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος κι όποιος θέλει μπορεί να προπονηθεί κι αν οι προπονητές τον κρίνουν ικανό να χρησιμοποιηθεί να παίξει. Και δεν αναφέρομαι βέβαια στα αθώα σχόλια αλλά στα ιδαίτερα "βρώμικα".

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ανώνυμε σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν δημοσιεύω το σχόλιό σου και ξέρεις γιατί. Πάντως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναιθεμα δειλιαs να μην δημοσιευσεται το σχολιο μου.δεν εβρισα, δεν καταφερθηκα με τροπο που να μειωσω καποιον, την αληθεια ειπα για ενα γεγονοs που δημιουργησε προβλημα σε μια ηλικιακη ομαδα του συλλογου δεν μπορεισ να περνειs τουσ καλυτερουs τησ παιχτεs και μετα να την ρεζιλευειs με τοσο ακομψο και κασκοηθη τροπο κανενα fair play se μια ομαδα 6 παιδιων. Aκομη και τωρα που το γραφω δεν μπορω να πιστευω πωσ εκανε τετοιο πραγμα .παρακαλω να δημοσιευτουν τα σχολια μου.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

τα περισοτερα σχολια που δημοσιευεται ειναι ανωνυμα.αρκει οπωσ ειπατε να μην υπαρχουν υβριστικα σχολια. Γιατι τοτε δεν δημοσιευται τα σχολια μου. τοτε βγαλτε μια ανακοινωση οτι δεν θα ανεβαζεται στο σιτε κανενα ανωνυμο σχολιο .οχι μονο τα δικα μου

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Τα δικά σου σχολια δεν τα δημοσίευσα όχι για το υβριστικό τους περιεχόμενο αλλά γιατί αναφέρεσαι σε θέμα που έχει λήξει. Επαναλαμβάνω κάτι : όσοι αγαπούν το άθλημα επιμένουν και συνεχίζουν. Ευχαριστώ.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Για να μη γίνει παρεξήγηση άλλο ήταν το υβριστικό σχόλιο.