Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ» Η ΝΕΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ



Με προσεκτικά βήματα, το νέο ΔΣ της Νικόπολης, δημιουργεί μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα με σκοπό να προσφέρει ωραίο θέαμα στους φίλους της και να «γεμίσει» το γήπεδο. Μετά από απαίτηση του προπονητή της ομάδας αντρών Νεκτάριου Βαβέτση στην ομάδα επιστρέφουν όλοι οι Πρεβεζάνοι αθλητές που αγαπούν την ομάδα και θα παλέψουν για την πόλη τους. Έτσι μένουν οι Βασιλειάδης, Παρούσης, Γάκης, Τσιτσώνης, Μπιστιόλας, Κοτσάκης, Σκλαβενίτης, ο αρχηγός Σπύρος Πολίτης θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά, επιστρέφουν οι Μπάλλας, Σκανδάλης, Λίγκος, Μπάκος και Κακιούζης. Την ομάδα συμπληρώνουν οι πολύ καλοί έφηβοι Μπούντας, Δόνος, Διαμάντης, Κίκερης και μερικοί παίδες. Ας μη ξεχνάμε ότι η Νικόπολη πάντα στηρίζεται στα δικά της παιδιά και οι προπονητές της «βγάζουν» συνέχεια νέους καλούς παίκτες.
Στη φωτογραφία ο Διονύσης Κακιούζης, μετά την πολυετή «περιοδεία» του σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (Α2, Β και Γ εθνική) υπογράφει την επιστροφή στο σπίτι του ανάμεσα στο νέο γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Τσουμελέκα και τον «αειθαλή» γενικό γραμματέα Θοδωρή Μυζίκο.
Ο κ. Τσουμελέκας δήλωσε ότι το ρόστερ δεν έκλεισε και «έρχονται» άλλοι δύο αθλητές.  Σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: