Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚ «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» ΠΡΕΒΕΖΑΣ 25/8/2013



Ξεκίνησε σε άριστο κλίμα, με μεγάλη συμμετοχή και με τριπλές προπονήσεις, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Ο Νεκτάριος Βαβέτσης (στις βραδινές προπονήσεις) προσπαθεί να εμφυσήσει στους αθλητές του την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και ο  Σπύρος Πολίτης, (βασικός συνεργάτης του) το πρωί,  βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την τεχνική των αθλητών. Το μεσημέρι «γίνονται» βάρη στο γυμναστήριο GYM όπου το εξειδικευμένο αθλητικό υλικό «βοηθάει» το έργο των προπονητών όπως επιβάλλει η σύγχρονη αθλητική επιστήμη.

Σταδιακά ξεκινούν προπονήσεις τα έξι!!! από τα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ που «οι υποχρεώσεις τους» αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου.
 
Ειδικότερα:
Το εφηβικό με προπονητή το Σπύρο Πολίτη και με εφόρους τους Πελοπίδα Δόνο και Θοδωρή Μυζίκο.

Το α΄ παιδικό (Γεωργίου Παντελής, Ρίπης Παναγιώτης, Κατσαντώνης Αντρέας, Σολδάτος Γεώργιος, Λαϊνάς Ελευθέριος, Ράπτης Δημήτριος, Τσάρας Νικόλαος, Τσαπάρας Δημήτριος, Χαλιμάς Θεόδωρος, Ντούσιας Κων/νος, Πιστιόλας Θωμάς, Σπυράκος Χρήστος, Κοτσίνης Δημήτριος, Μαγκλάρας Γεώργιος) με προπονητή το Σπύρο Πολίτη και με εφόρους τους Παναγιώτη Γεωργίου και Μιχάλη Λαϊνά.

Το β΄ παιδικό (Θωμάς Λογοθέτης, Ζάχος Μπέλλος, Γρηγόρης Τσεκούρας, Γρηγόρης Φωτίκας, Βαγγέλης Ζήσης, Βύρων Τζίμας, Κώστας Νάστος, Άγγελος Μπακάλης, Αλέξανδρος Σίσκας, Βασίλης Παυλίδης, Κων/νος Δόνος, Ντίνος Φιφής, Οδυσσέας Παπουτσάκης, Χριστόφορος Ζήσης, Νίκος Οικονόμου, Σπύρος Κωλέτσης) με προπονητή το Θεόφιλο Λιόντο και με εφόρους τους Κώστα Τσεκούρα και Μάκη Μπέλλο.

Το προμίνι 2001- 2002 (Χρήστος Μπέλλος,  Δημήτρης Αθανασίου, Γιάννης Καραμούτσος, Θοδωρής Αυδίκος, Άγγελος Σουλιώτης, Γιώργος Σουλιώτης, Χρυσόστομος Γεωργιάδης, Γιάννης Τρομπούκης, Γιώργος Τζίμας, Κώστας Σιαρόπουλος, Βασίλης Στεργίου, Δημήτρης Παπαχρήστος, Νεκτάριος Βλάχος, Νίκος Ρεμπής, Σπύρος Μίχος, Ιωσήφ Πιστιόλας, Πάρις Ράπτης) με προπονητή το Θεόφιλο Λιόντο και με εφόρους τους Πάνο Ρεμπή, Βάσω Μπέλλου, Βιργινία Σουλιώτη και Θοδωρή Μυζίκο.

Το νεανίδων με προπονητές το Θοδωρή Ροντογιάννη και την  Έφη Παππά – Ροντογιάννη.
Το κορασίδων με προπονητές το Θοδωρή Ροντογιάννη και την  Έφη Παππά – Ροντογιάννη.
Άμεσα θ’ ανακοινωθούν οι έφοροι των τμημάτων.

Η ακαδημία του συλλόγου και το μίνι 2000 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.
Το γυναικών  και το β΄ αντρών θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.


Ανακοινώσεις - Οδηγίες
Συντονιστές της ανδρικής ομάδας θα είναι ο γενικός αρχηγός Γιώργος Τσουμελέκας και οι έφοροι Γρηγόρης Τσιτσές, Στάθης Σκλαβενίτης, Ηρακλής Πιστιόλας και Μπάμπης Μπόχτης.
Τα βιογραφικά όλων των προπονητών είναι διαθέσιμα σε όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με την επιστημονική και προπονητική τους κατάρτιση και θα αναρτηθούν σύντομα στα blog του συλλόγου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστούν συναντήσεις με τους γονείς των παιδιών των τμημάτων παίδων και προμίνι.
Από φέτος ο σύλλογος δημιουργεί επιστημονική ομάδα από αθλίατρο, φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο και διατροφολόγο.
Για κάθε τμήμα δημιουργείται ομάδα υποστήριξης που θα αποτελείται από γονείς και φίλους με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: