Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΔΩΝ : Παραμυθιά - Νικόπολη 69-50

Η χειρότερη Νικόπολη απ' την αρχή του παιδικού πρωταθλήματος. Έπαιξε άθλιο μπάσκετ. Ούτε ένας δεν διακρίθηκε. Καθολική καθίζηση. Αν συνεχίσουν έτσι δεν έχουν καμιά τύχη στους αγώνες νοκ άουτ. Και δεν είναι δικαιολογία ούτε η απουσία Μπουτόπουλου ούτε η εχθρική διαιτησία του Ντίσιου. Τα παιδιά της Παραμυθιάς ήθελαν πολύ να κερδίσουν και τα κατάφεραν. Δεν επιτρέπεται να κάνεις 20 λάθος πάσες. Δεν επιτρέπεται να βάζεις 6 στις 23 βολές. Δεν γίνεται ο βασικός σου play και 2ος σκόρερ της ομάδας σου να βάζει 1 στις 10 βολές. Από την άλλη μεριά βρισκόταν ένας καταπληκτικός Γκάτζιας που πέτυχε 35 πόντους με ένα τρίποντο. Το 1ο 10λεπτο έληξε 17 - 9. Γεγονός είναι ότι οι γηπεδούχοι έριχναν βολές απ' το 3ο λεπτό και με τη λήξη του 2 παίκτες της Νικόπολης ειχαν από 3 φάουλ και 2 από 2 φάουλ. Στο ημίχρονο τα φάουλ ήταν 9 με 18. Η διαιτησία έβαλε κι αυτή το δακτυλάκι της αφού δεν άφηνε τους φιλοξενούμενους να παίξουν άμυνα. Στο τέλος προσπάθησε να μπαλώσει τα πράγματα όταν ήδη είχαν αποβληθεί Τζώρας, Βουκελάτος (του έδωσαν 3 επιθετικά) και Φίτσας. Έδειξε προκλητική ανοχή στη συμπεριφορά Γκάτζια και του παρείχε πλήρη προστασία. Όλες οι αλλαγές ταχύτητας του κατέληγαν σε φάουλ υπέρ του. Επίσης στην πίεση της Πρέβεζας ο πάικτης που ήταν έξω απ' την τελική γραμμή μπήκε τουλάχιστον 2 φορές στο γήπεδο για να πασάρει και ο Μάστορας έκανε 4 φορές μπρος - πίσω χωρίς να δοθεί σφάλμα και μόνιμα μεταφορά της μπάλας (του δόθηκε 2 φορές). Στη λήξη του 2ου 10λεπτου και με σκορ 30 - 27 φεύγου 2 παίκτες της Πρέβεζας στον αιφνιδιασμό και ο Δενδρινός κάνει λάθος πάσα. Λοιπόν στα 19 δευτερόλεπτα που υπολείποταν η Παραμυθιά έκανε 5 - 0 και το σκορ 35 - 27.
 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ -ΝΙΚΟΠΟΛΗ  69-50 (17 - 9,35 - 27, 54 - 36 69- 50.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ( (Σιαπάτης Κώστας) :  Μπάμπας Μ, Μάστορας 15 (1), Γκάτζιας Άγ. 35 (1), Τριαντης, Μώκος 4, Καραγιάννης 4, Μπάμπας Ευαγ. 11.
ΝΙΚΟΠΟΛΗ  (Βαβέτσης Νεκτάριος) :  Λάππας 9, Δενδρινός 3, Ντούσιας 8 (2), Αρταβάνης 9 (1), Τζώρας 6 (1), Χαραλαμπόπουλος, Φίτσας, Ντούρος Στ. 2, Σακκάς 5 Βουκελάτος 8.

 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :  ΑΓΣΙ 24 , Νικόπολη 20  , Παραμυθιά 18,  Φαίακας 17,  Κερκυραϊκός 17,   ΠΑΣ Γιάννενα 14 , Φιλιάτες 14.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βαθμολογία στον όμιλο του νότου είναι ΑΝΦΙΛΟΧΙΑ 22 (12 αγ.) ΒΥΡΩΝ 19 (10 αγ.) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19 (11 αγ.) ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 19 (12 αγ.) Ο ΒΥΡΩΝ περνάει 1ος και με 1 νίκη στα δύο μάτς που χρωστάει. Τα ζευγάρια είναι όπως τα έγραψα. Στα Γιάννενα ΑΓΣΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, στην Πρέβεζα ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στο Μεσολόγγι ΒΥΡΩΝ - ΦΑΙΑΚΑΣ και στην Αμφιλοχία ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

re paidia otan xaneis 20 pontoys diafora den nomizo oti ftaiei h diaithsia!!!!!

Ανώνυμος είπε...

i paramithia paizei to xeirotero kai poio tsatsiko mpasket eidika stin amina klinontai oloi mesa kai sto gipedo tis diskola mpainoun ta sout

Ανώνυμος είπε...

i diaitisia itan kakisti kai ston agwna parami8ia-agsi kai me tin apovoli tou anagnwstaki mipws ayto simainei kati gia tous agwnes mesa stin parami8ia?

Ανώνυμος είπε...

h diaithsia epaije megalo rolo giati oles tis epafes sto Gkatzia tis edine faoul. den afhse thn preveza na paijei amyna.bebaia tha mporouse h preveza na allajei amyna. dn to ekane kai efage polla eykola kalathia.dn jerv giati dn epaije boutopoulos afoy htan ston pago kai epaijan toso ligo tzoras kai ntousias.tha mas perimenoun isos ston hmiteliko.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΤΖΙΑ ΚΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ.Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΡΝΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΓΚΑΡΝΤ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΓΚΑΤΖΙΑΣ. ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΛΑΘΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΝ Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΕΠΑΙΖΕ ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ Ο ΓΚΑΤΖΙΑΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΔΙΕΙΣΔΗΣΕΙΣ). ΤΟ 15 ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΑΡΑ ΣΙΑΠΑΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΒΕΤΣΗ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΙΑΠΑΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΩ Ο ΒΑΒΕΤΣΗΣ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΓΚΑΤΖΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ (ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ).

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΚΑΤΖΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 94 ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.ΗΡΕΜΗΣΕ...ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

π.χ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ,ΤΣΟΥΚΙΑ.