Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL STARS GAME

Το ΔΣ της Νικόπολης ευχαριστεί όλους εσάς που βοηθήσατε με κάθε τρόπο στην πολύ όμορφη εκδήλωση και όσους συμμετείχατε από οποιαδήποτε θέση. Για σχόλια σπεύσατε στα site του ΑΓΣΙ και του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ που σαφώς τους θεωρούμε συνεργάτες.  Φωτογραφίες αμέσως μετά το Πάσχα. Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to efiviko tou agsi perase sto panellinio prwta8lima efivwn

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΕΞΕΔΡΑ: Το "1ο All Star Game Παίδων" της ΕΣΚΑΒΔΕ που έγινε στις 20-4-2011 (Μ.Τετάρτη) στην Πρέβεζα, πέρασε στην ιστορία. Χάρη στις αγωνιώδεις προσπάθειες του κ. Θόδωρου Μυζίκου ώστε να μη λείψει κανείς από αυτό (έλλειψε μόνο ένας παίκτης, ο Δρέλιας από το Νότο), ο Αγώνας στέφθηκε από απόλυτη Αγωνιστική και Οργανωτική επιτυχία, παρακαταθήκη για τη θεσμική κατοχύρωσή του.Και τί δεν είδαμε όσοι είχαμε την τύχη να το παρακολουθήσουμε.Πλήθος κόσμου και παραγόντων με παρόντα τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Γιώτη, δέκα (10) τουλάχιστον προπονητές (ομάδων και κριτικής επιτροπής) με πρώτο τον υπεύθυνο του Αναπτυξιακού της ΕΟΚ κ.Βασίλη Ναούμη. Διαγωνισμό τριπόντων στο ημίχρονο με το νικητή (Κατωπόδη) να παραδίδει μαθήματα τεχνικής και με ευστοχία τέτοια (60%!) που θα τη ζήλευε και ο νικητής του Πύργου Σλούκας.Στον αγώνα: Δύο διαιτητές που πέρασαν απαρατήρητοι (Βαθμ. 10΄). Προπονητές fight (ακούσαμε φωνές!)του Νικητή Νότου."Στριμωγμένους" προπονητές του Ηττημένου Βορρά (ευθύνονται για τη μη υποβολή ένστασης για τη δωροδοκία του Μαούγκα από τους Νότιους-τίθενται εκτός ψηφοφορίας για του χρόνου). Τάπες αλλά Φώτση. Τριποντάρες με τη μπάλα όταν το σκορ άνοιγε που θα τις ζήλευε και ο Τεοντόσιτς.Μακρινές Base Ball asist και extra κοντινές Behind the Back που θα τις ζήλευε και ο Διαμαντίδης.Σε ατομικό ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ επίπεδο διακρίναμε:Το αίσθημα ανωτερότητας και τη σιγουριά που απέπνεε ο νικητής του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ, πρώτος σκόρερ και MVP του αγώνα Γιώτης (είναι ωραίος και το ξέρει). Τις προσποιήσεις και αλλαγές κατεύθυνσης του Φωτιάδη που θα τις ζήλευε και ο Σπανούλης.Το πληθωρικό γεμάτο δυναμισμό παιγνίδι του Μαρούγκα (Μαρούγκας "δε τρούθ-the troth"!). Τις διεισδύσεις του "άνετου φονιά" Λάζαρου και τις extra πάσες του, στον πάντα "έτοιμο για όλα" Καρκαντέλο και βέβαια το πάντοτε σοβαρό και μεστό ομαδικό παιγνίδι του διεθνούς Μάντζιου, αλλά και τις υποσχέσεις που άφησαν για του χρόνου οι 96άρηδες, όπως ο Μουρεσάν της ΕΣΚΑΒΔΕ, Χούσα (2.02 μ.!), ο απαράμιλλος "κοντορεβυθούλης" Τσακανίκας, ο Παυλογιάννης, ο Σαρρής και άλλοι. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

2.04 exei o teleutaios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pantos apo kosmo to all star..... na min milisw ....... tha eprepe toulaxiston 200-250 atoma na einai sto gipedo!!! kai autoi pou itan......itan oi paragontes kai oi goneis pou eferan ta paidia stin prebeza!!!